Vikarierande gruppchef till SOS-centralen Halmstad

Om jobbet

Då vår nuvarande gruppchef går på föräldraledighet söker vi nu en vikarierande gruppchef till vår SOS-central i Halmstad med uppstart under början av 2017.

Rollen

Rollen som gruppchef innebär att leda arbetet i gruppen på centralen. Din grupp består av 22 SOS-operatörer. Operatörerna arbetar treskift/ dygnsgående tjänst. Som gruppchef arbetar du dagtid, kontorstider.

Du är närmaste chef för medarbetarna och har en coachande roll, där du ska få varje enskild individ samt gruppen som helhet att fungera så bra som möjligt. Till dina arbetsuppgifter hör att hålla medarbetarsamtal, sätta löner, vara aktiv i schemaläggning, arbeta med kvalitetsuppföljning och rekrytera operativ personal mm.

Du är i din roll en arbetsgivarföreträdare och ansvarar för att gruppens tjänsteproduktion uppfyller krav enligt avtal, regleringar och certifieringar. Som gruppchef ingår du i den lokala ledningsgruppen i Halmstad och rapporterar till Platschef som leder verksamheten i Halmstad.

I rollen ingår mycket samverkan dels med platschefen, dels med andra gruppchefer runtom i landet samt med HR och stödfunktioner på huvudkontoret i Stockholm.

Vi söker dig

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av personalledning, gärna från verksamhet som pågår dygnet runt. Du motiveras av att arbeta med människor och är duktig på att skapa tillit och förtroendefulla relationer. Du har mycket god samarbetsförmåga, tycker om att arbeta i team och är en närvarande ledare. Du baserar ditt ledarskap på tydlighet och har en mycket god förmåga att leda och skapa struktur. Ditt tydliga ledarskap baseras på en grund av empati, engagemang och god inlevelseförmåga och att du kan fokusera i krävande situationer. Du motiveras av att arbeta med människor och är duktig på att skapa tillit och förtroendefulla relationer.

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast möjligt via vår hemsida, dock senast 12 december. Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor kring tjänsten, kontakta platschef Martin Lundblad: telefon 010 140 81 64 och/eller mail: martin.lundblad@sosalarm.se

Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsspecialist Johan Daunfeldt, mail: johan.daunfeldt@sosalarm.
SOS Alarm har ett viktigt uppdrag, att vara navet som skapar trygghet och säkerhet. Detta ska bidra till att skapa ett tryggare Sverige för alla.
När krisen slår till är nödnumret 112 det nummer som hjälpsökande kan ringa. Ibland är krisen stor och berör många människor. Ibland drabbas en enskild individ eller en organisation. Oavsett vilket så är hjälpen bara ett samtal bort. Med den erfarenheten som bas har vi byggt en rikstäckande verksamhet av larmcentraler - som utgör grunden för vårt bidrag till ett tryggare Sverige.

Våra medarbetare kan med sin kompetens, sin empatiska förmåga och SOS Alarms effektiva system och metoder se till att alltifrån ambulans, räddningstjänst, polis och jourhavande präst, till jouroperatör och väktare kan göra sitt jobb. Vi är navet som skapar ett tryggare och säkrare Sverige.
Jobbfakta
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget