Vi söker försäkringsrådgivare / säljare för If Skadeförsäkring

Om jobbet

Söker du en arbetsgivare som tror och satsar på dig och ger dig en blandning av utmaning, utveckling och stöttning?

Information om tjänsten

Att jobba som försäkringsrådgivare hos oss liknar inget annat jobb inom försäljning. Här arbetar framtidens försäkringsrådgivare med att under stor frihet ansvara för kundens trygghet i vardagen. Du kontaktar både befintliga och nya potentiella kunder och säljer in våra tjänster. En försäkring kan vara avgörande för om kunden ska kunna bo kvar i sin villa efter ett dödsfall eller att kunden får ersättning vid en allvarlig skada eller sjukdom - din rådgivning gör skillnad! Tack vare dig kan kunderna sova gott på natten och du känner en stolthet över ditt jobb.

Är du en person som bryr dig om kunden, vill utvecklas som säljare och är modig så är vi övertygade om att du kommer att trivas hos oss.

Som försäkringsrådgivare hjälper du dina medmänniskor till en tryggare framtid. Se filmen som visar varför du ska jobba hos oss på If Skadeförsäkring. Den finns på ansökningssidan.

Om oss

Vi på Gradén Mattsson Försäkringsförmedling har landets bästa försäkringsrådgivare och säljare. I över 15 år har vi tillsammans med If Skadeförsäkring (Nordens största försäkringsbolag) utvecklat en professionell säljorganisation och driver idag fyra framgångsrika kontor runt om i Sverige. Vi är specialiserade på att förmedla och sälja Ifs konkurrenskraftiga försäkringar till privatpersoner.

Vårt mål är att vara den mest eftertraktade arbetsgivaren för försäkringsrådgivare och just nu söker vi dig som vill ingå i vårt team i Halmstad.

Unikt med oss som arbetsgivare
  • Kostnadsfri sälj- och försäkringsutbildning (4 veckor med full lön under studietiden)
  • Möjlighet att påverka sin lön
  • Arbetstider: måndag - torsdag 11 - 19 samt fredag 10 - 14
  • Vårt fokus ligger på kvalitet, personlig kontakt, kompetens och långsiktighet
  • Fina kontorslokaler i centrala Halmstad
  • Vidareutbildningar genom If Academy
Arbetsuppgifter

Som certifierad försäkringsrådgivare är du respekterad för din kompetens och du kontaktar befintliga och nya potentiella kunder via telefon med målet att hjälpa dem till det bästa försäkringsskyddet på marknaden.
Du gör en översyn av hela kundens försäkringsbehov och presenterar en lösning med syfte att säkra kundens framtid. Du jobbar under eget ansvar och driver således dina egna säljprocesser från start till mål med hjälp utav din säljcoach.

Lön och förmåner
  • Provision med garantilön
  • Friskvårdsbidrag 1500 kr/år
  • Semesterersättning på 14,6%, istället för lagstadgade 12%
  • Förmånligt pensionsavtal
TJÄNSTEN STARTAR DEN 6 FEBRUARI 2017

Ansök redan idag. På ansökningssidan finns en film som berättar varför det är viktigt med försäkringar och varför du ska söka tjänsten som försäkringsrådgivare på If Skadeförsäkring.

Kontakta oss

Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna ansvarig rekryterare Michael Carlsson i Halmstad på telefon 0701-47 03 46 eller mail michael@gradenmattsson.se.
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
6
Yrkesområde
Försäljning
Bank, Finans & Försäkring
Underkategori
Telefonförsäljare
Försäkring

Ring Michael Carlsson, 0701470346

Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

"Gradén Mattsson Försäkringsförmedling har sedan hösten 2000 ett väletablerat samarbete med If Skadeförsäkring. Tillsammans har vi skapat Sveriges vassaste säljorganisation. Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra konceptet.

Med vår spetskompetens inom bemanning, personalfrågor och försäljning tillsammans med Ifs starka varumärke och väl komponerade produktportfölj har vi skapat ett starkt koncept. Samarbetet ger ett av branschens bästa Anställningserbjudanden. Vi erbjuder ett stimulerande arbetsklimat, hög personalservice och stora förtjänstmöjligheter.
Med personalens trivsel och utveckling i fokus lägger vi grunden för att skapa duktiga förmedlare där samtalet, dialogen står i centrum.
Idag arbetar vi tillsammans med If på fyra orter i landet: Göteborg, Norrköping, Halmstad och Gävle."