Vi söker fler duktiga personer

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Vi på Maxkompetens söker nu efter fler duktiga och ansvarsfulla personer som är intresserade av att jobba inom olika branscher vid behov!

När du arbetar som konsult för Maxkompetens Konsult AB får du möjligheten att arbeta hos olika kunder med olika typer av arbetsuppgifter inom lager, industri & transport.
Du kommer att ingå i en beredskapspool där vi erbjuder dig arbeten löpande och du väljer att arbeta när du har möjlighet utifrån din studiesituation eller vid sidan av ditt andra arbete. Uppdragen kan vara dag/kväll. Genom att arbeta vid sidan av studierna får du inte bara extra inkomst utan även viktig arbetslivserfarenhet att ta med dig. Du kommer att få en möjlighet att arbeta på olika företag och kunna etablera ditt kontaktnät.

Din profil
För att söka deltidsarbete på Maxkompetens så måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning som studier eller extra arbete på minst 50%

Att arbeta i ett bemanningsföretag ställer mycket höga krav på att snabbt kunna sätta sig in i olika företags rutiner och arbetssätt. Du måste vara öppen för att testa nya arbetsuppgifter och arbetsplatser. Du bör trivas med att ta dig an nya utmaningar. Ett stort plus är om du har truckkort A eller B och har erfarenhet av liknande arbete.
B-körkort är ett krav och tillgång till bil är önskvärt för att vissa av våra kunder ligger en bit ifrån Halmstad. Arbetstillfällena kan uppkomma med kort varsel vilket kräver att du är flexibel.

Vad erbjuder vi?
Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhet kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du får ett ramavtal med Maxkompetens. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet. Timlönen är varierad kund till kund men minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar och helger tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Kontakt

Mejla Joachim Lodel

Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 nov

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.