Vi letar efter drivna lärarstudenter till ett givande extrajobb som lärare!

Om jobbet

Information om uppdraget

Nu letar vi efter drivna och engagerade lärarstudenter till ett roligt och utvecklande extrajobb hos vår kund i Halmstad! Vi letar efter dig som läser på minst 50% och gärna att du har 1-2 år kvar på din uttbildning!
Läser du till lärare inom svenska eller samhällskunskap och har cirka 1-2 år kvar utav dina studier och letar efter ett utvecklande extrajobb där du bidrar till utvecklingen av samhället, samtidigt som du utvecklas i din yrkesroll.
Du kommer arbeta som lärare i svenska i vuxenutbildning, här blir din uppgift att leda och undervisa deltagare i olika åldrar från olika länder och kulturer.
Då tjänsten är inom vuxenutbildning så kommer även kvällsundervisning att förekomma, så arbetstiderna kan variera och därför ställs det som krav på dig att du är flexibel.

Du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund i Halmstad.
Vi letar efter dig som vill kombinera dina studier med detta arbete och kan arbeta minst 2 dagar i veckan. Uppdraget förväntas pågå i minst 6 månader, med stor chans till förlängning.

Kunskaper för uppdraget

Som person är du lyhörd och kommunikativ med ett starkt engagemang och driv. Du har ett stort tålamod och lugn samtidigt som du är duktig på att stödja och leda människor. Att vara utåtriktad, mycket flexibel, förändringsbenägen, lösningsinriktad är en del i den personliga egenskapen som vi uppskattar samt förmåga att ha en helhetssyn samt ett öga för detaljer.

Vi rekryterar löpande till denna tjänst så om detta låter som en tjänst för dig så rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Deltid
Extrajobb
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Lärare
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!