Utvecklare inom toppmoderna ljudprodukter!

Academic Work · Data & IT · 12 dec

Om jobbet

Vill du använda din kreativitet och talang för att förbättra ljudupplevelsen för evenemangsbesökare världen över? Var du på konsert i somras och tyckte ljudet var bra? Kanske skulle du vilja arbeta med att utveckla produkter som får det att låta ännu bättre? Om du skulle vilja arbeta med att utveckla produkter inom ljud och signalbehandling där kvalitet står i fokus är det här tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Music Group Innovation Swedens (Lab.gruppen) räkning flera utvecklare av hårdvarunära mjukvara. Vår kund är världsledande med sina produkter inom effektförstärkning och ljudprocessing för professionella ljudsystem. Företagets produkter används av den yttersta eliten av turnerande världsartister så som Bruce Springsteen och Beyoncé, och förekommer också som fast installerade anläggningar över hela världen. Klicka här och få en inblick i Music Group Innovations värld!

Som utvecklare hos Music Group Innovation blir du en del av ett framgångsrikt team med mixade kompetenser med moderna utvecklingsmetoder som t.ex Scrum och Continuous Integration. Teamets huvudsakliga ansvarsområde är nyutveckling och förvaltning av effektförstärkare, ljudprocessorer och kontrollapplikationer.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du att arbeta med hårdvarunära mjukvaruutveckling. Produkterna har krav på realtidprestanda och felsäkerhet. Mjukvarans uppgifter är bland annat signalbehandling, kommunikation och övervakning av hårdvara. Du får vara med från första fasen i projekt och bedriva utveckling från gemensamt uppsatta specifikationer till färdig produkt.

Du får möjlighet att jobba med olika teknikområden då teamet innefattar både mjukvaru- och hårdvarukompetenser på flera nivåer. Du kommer även implementera avancerad mjukvarualgoritmer i CPUer och DSPer för att skapa en så bra ljudupplevelse som möjligt i teatrar, hotell och stora arenor.

Music Group Innovation erbjuder en kreativ och positivt utmanande miljö och är en chans för dig med intresse för branschen att jobba med utveckling av produkter i yttersta toppklassen för den professionella audioindustrin. Music Group Innovation drivs av innovationsglädje och tillfredsställelsen i att inte kompromissa med kvalitet utan fokusera på att behålla sin världsledande ställning inom den professionella audioindustrin.

Vi söker dig som
 • Har eftergymnasial utbildning inom Datateknik/Elektroteknik eller motsvarande och kunskap i C, C++ samt inbyggda system.
 • Har grundläggande förståelse inom programmering, drivrutiner och realtidsprogrammering.
 • Har goda kunskaper inom signalbehandling, ljudbehandling och digitala filter.
 • Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs i samband med intern kontakt.
Som person har du passion för det du gör! Du är duktig inom ditt tekniska område och gillar att hitta innovativa lösningar! Vidare bör du trivas med att arbeta i en agil miljö där du får vara med och lösa tekniska utmaningar och har möjlighet att påverka. Du trivs i en roll där du får möjlighet att växa och utvecklas inom ditt område och du uppskattar att ha ett team att bolla med. Som ny i rollen kommer du att ha en mentor som du kommer få hjälp och stöttning av.
 • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid tillsvidare
 • Placering: Kungsbacka
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
 • Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
 • Som systemutvecklare/programmerare på Academic Work erhåller du var sjätte månad en utbildningsvoucher som berättigar dig till 5 dagars lärarledd utbildning hos vår utbildningspartner www.cornerstone.se
SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Kungsbacka
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Music Group Innovation Sweden - We see sound differently!

Music Group Innovation Sweden (Lab.gruppen) är ett världsledande företag i sin bransch. De drivs av innovation och tillfredsställelsen av att leverera högklassiga produkter till den professionella ljudindustrin. Lab.gruppen är en del av Music Group Innovation som är en internationell koncern med varumärken såsom TC electronic, Tannoy, TC-Helicon, Midas, Turbosound, Klark Teknik, DDA, Behringer, Bugera och TC Applied Technologies, och har i dagsläget över 3000 anställda runt om i världen, bland annt i Sverige, Danmark, Tyskland, England, Skottland, USA, Kanada, Kina och Filippinerna.

http://labgruppen.com/