Utvecklare / C# / Frontend

Om jobbet

För kunds räkning söker Centric nu en duktig frontendutvecklare inom C# som vill arbeta med de senaste teknikerna.
Du kommer arbeta med både förvaltning och nyutveckling av bolagets tjänster och produkter gällande marknadskommunikation såsom kundklubbar och lojalitetsprogram.

Utvecklingsteam är placerat i Kungsbacka.

Din profil
Vi söker dig med mycket goda kunskaper inom C# och .NET och har arbetat med systemutveckling av webbaserade system i agil metodik. Har du dessutom intresse av inom marknadskommunikation ser vi det som positivt.

Du har arbetat som utvecklare under minst 5 år och har goda kunskaper i följande tekniker:
  • C#
  • ASP.NET MVC
  • HTML
  • T-SQL (Microsoft SQL)
  • Visual Studio
Vi ser gärna att du är en driven, engagerad och social person som vill vara med och aktivt påverka. Du tycker om att utmanas av nya tekniker och har ett genuint teknikintresse.

Som person är du kvalitetsmedveten, strukturerad, ambitiös. Du tycker om att bidra till en trevlig stämning och delar gärna med dig av din kunskap till kollegor.

Vi kan erbjuda dig
Bolaget står bakom några av Skandinaviens största och mest banbrytande DM-, relation- och lojalitetsprogram och kommunicerar med mer än 100 miljoner mottagare varje år. De hjälper sina kunder att optimera och automatisera sin direkta marknadskommunikation via alla distributionskanaler. Bolagets framtida tillväxtområden utgörs av lojalitetslösningen RelationPlus. Bolaget hjälper sina kunder att bygga starkare relationer med sina kunder genom att skicka rätt budskap till rätt målgrupp i rätt tid via en kanal som kunden själv väljer. Alla kollegor på bolaget har förmånen att jobba med bl a; SAS, KappAhl, Jula, NK, SF Bio, UC, Bauhaus, Intersport, Santander och många fler ledande varumärken i Norden.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Linda Hansen Gjerling på tfn: 0734-159369 eller linda.hansen-gjerling@centric.eu.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT.
Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, utvecklare, utveckling, frontend, C#, .NET, konsult, consultant, data, Kungsbacka, Göteborg.
Jobbfakta
Ort
Kungsbacka
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

56 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?