Uniflex söker erfaren Ställare till automatsvarvar

Om jobbet

Jobbeskrivning

Nu söker vi efter en duktig ställare med god erfarenhet till en av våra kunder i Falkenberg.
Du ska ha erfarenhet av att ställa 6 spindliga, kurvstyrda, automatsvarvar.

Det är starkt meriterande om du tidigare arbetet med märken som Wickman eller Mori-Soy, men även andra märken går bra.
Tjänsten ska tillsättas omgående, vänta inte med att sända in din ansökan.
Du kommer börja som anställd på Uniflex och hyras ut till kunden, det finns väldigt goda möjligheter att gå över till kunden efterhand.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv och engagerad i ditt arbete. Vidare krävs även att du är nogrann.
Jobbfakta
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.