Erfaren underhållstekniker med el-kunskap

Om jobbet

Om företaget

Lernia är en av Halmstads största arbetsgivare och nu behöver utöka med en underhållstekniker.

Arbetsuppgifter

Lernia Bemanning söker till vår kund i Halmstad en person som skall utföra förebyggande underhåll/ reparation samt service i kundens maskinpark. För att klara tjänsten krävs att du har vana av underhålls- och reparationsarbete, felsökning, hydraulik och pneumatik för att säkerställa driften.
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Lernia Bemanning men arbeta som konsult hos vår kund.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en teknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet av att arbeta som underhållstekniker. För att klara tjänsten bör du ha jobbat med pneumatik eller hydraulik.
Du är praktiskt lagd, är en van teknisk problemlösare och har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Du har elkunskap och eller erfarenhet av styr- och reglerteknik.
Som person är du arbetsvillig, nyfiken och har ett tekniskt intresserad. Du fungerar bra i grupp men trivs även med att arbeta självständigt. Din positiva attityd, vikten av gott bemötande och service gentemot företaget samt höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet.

Tillträdesdag

Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader och för rätt person finns möjlighet till en tillsvidareanställning.
Arbetet beräknas starta snarast möjligt i Halmstad och arbetstiden är 5-skift.
Du har körkort och tillgång till bil.

Information

Är du intresserad? Ansök snarast då rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Du söker tjänsten på www.lernia.se. Inga ansökningar tas emot via mail eller post.
Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elektronik
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 maj

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.