Snickare sökes för arbete i Kungsbacka

Om jobbet

Jobbeskrivning

Uniflex söker snicakare för träarbetare till hustillverkning inomhus i fabriksmiljö. Du kommer att arbeta med produktion av module efter ritningar, vilket innebär att du kan bli behjälplig vid flera olika moment. För rätt person är det möjlighet till anställning direkt hos kund.

Det är meriterande om du har:
  • Erfarenhet av byggnation
  • Relevant praktisk utbildning
  • Tidigare arbetat med lufttrycksverktyg
  • Ritningslära
  • Körkort och bil
Arbetstid: Dagtid måndag-fredag
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tjänsten avser en 6 månaders visstidsanställning, för rätt person finns goda möjligheter till anställning direkt hos kund.
Start: Enligt överenskommelse
Lön : Vi tillämpar GFL (genomsnittligt förstjänstläge)

Personliga egenskaper

Som person är du:
  • Social
  • Händig
  • Lättlärd
Du förstår vikten av att göra ett bra arbete, hålla tider och skapa bra arbetsklimat för dig och dina kollegor. Det är viktigt att du gillar tempo och är stresstiålig.
Jobbfakta
Ort
Kungsbacka
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Snickare
Publicerad

56 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 sept

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.