Träarbetare- Entreprenad och Byggservice Halmstad

BAB Byggtjänst AB · Bygg & Hantverk · Sista dagen!

Om jobbet

I Halland satsar vi starkt, och under 2016 lägger vi i ytterligare en växel för att möta våra nya kunders krav. Nu behöver vi förstärka vår organisation i Halmstad med nya driftiga medarbetare för att säkerställa en fortsatt stabil och hög kvalitet.

Vi söker träarbetare med yrkesbevis och det är meriterande om du har erfarenhet ifrån entreprenadprojekt eller byggservice. Krav är att du ska kunna prata och förstå svenska.

Som person ser vi att du är solidarisk, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra i grupp. Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser alltid till verksamhetens bästa.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Plats: Halland

Eventuella frågor besvaras av arbetschef Daniel Malm, på Tel 042-535 14, eller av arbetschef Ulf Kalin, på Tel 035-221701. Skicka in ansökan till elisabeth.johansson@babbygg.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Kontakt

Ring Daniel Malm, 042-535 14

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

BAB Byggtjänst AB är ett 100 år gammalt byggföretag med verksamhet i Skåne och Halland. Vi arbetar med entreprenader och byggservice, är 210 medarbetare och omsätter 430 MSEK. BAB är den lokala byggmästaren som sätter kunden i fokus. Våra kunder återkommer gärna när ny-, om- eller tillbyggnadsprojekt blir aktuella, eller vid behov av renoveringar och löpande underhållsarbeten. Kunderna finns i såväl offentlig som privat sektor.