Träarbetare- Entreprenad och Byggservice Halland

Om jobbet

I Halland vill vi förstärka vår organisation med nya driftiga medarbetare för att kunna möta våra kunders krav. Nu behöver vi förstärka vår organisation i Halmstad för att säkerställa en fortsatt stabil och hög kvalitet.

Vi söker träarbetare med yrkesbevis och det är meriterande om du har erfarenhet ifrån entreprenadprojekt eller byggservice. Krav är B-körkort och att du ska kunna prata flytande svenska i tal och skrift.

Som person ser vi att du är solidarisk, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra i grupp. Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser alltid till verksamhetens bästa.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Plats: Halland

Eventuella frågor besvaras av Daniel Malm tel 042-53514 eller Ulf Kalin tel 035-221701. Skicka in ansökan till elisabeth.johansson@babbygg.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Snickare
Kontakt

Ring Daniel Malm, 042-53514

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

BAB Byggtjänst AB är ett 100 år gammalt byggföretag med verksamhet i Skåne och Halland. Vi arbetar med entreprenader och byggservice, är 230 medarbetare och omsätter 450 MSEK. BAB är den lokala byggmästaren som sätter kunden i fokus. Våra kunder återkommer gärna när ny-, om- eller tillbyggnadsprojekt blir aktuella, eller vid behov av renoveringar och löpande underhållsarbeten. Kunderna finns i såväl offentlig som privat sektor.