Tillverkningschef Falkenberg

Om jobbet

TILLVERKNINGSCHEF TILL FALKENBERG

Vår tillverkningsenhet i Falkenberg är en stor producent av båda färska och frysta kycklingprodukter. Vi arbetar i en bransch med stark tillväxt och goda framtidsutsikter, och är nu inne i ett intensivt förändringsskede med just avslutat utbyggnad och pågående förändring av produktmixen.

Vi söker nu en strukturerad och proaktiv tillverkningschef med god erfarenhet av personalledning för att leda anläggningen till rätt produktkvalitet och leveranssäkerhet. Vi söker dig som är motorn för att initiera, genomdriva och slutföra projekt tillsammans med hundratalet medarbetare. För att lyckas i den här centrala rollen inom Guldfågeln behöver du vara en trygg och erfaren ledare, företrädesvis med erfarenhet från livsmedelsindustrin (FMCG). Ditt dagliga arbete kommer att vara en kombination av planering/uppföljning och en tydlig och kontinuerlig närvaro ute i produktionen.

Vi tror att du är civilingenjör, livsmedelsingenjör eller motsvarande, och att du har flerårig erfarenhet av att leda produktionspersonal. Det är meriterande med erfarenhet av effektiviseringsarbete och/eller Lean Management. Att du behärskar Office-paketet och har kompetens inom ekonomi och logistik är en förutsättning för att styra anläggningen. Du kommer till en organisation som tycker om att arbeta i förändring och där vi stöttar varandra till framgång, och kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att trivas med tjänsten behöver du vara rak och ärlig i din kommunikation, ta fullt ansvar och kunna prioritera i ett ständigt pågående förändringsarbete.

Tillträde: snarast. Har du frågor om tjänsten, kontakta platschef/övergripande teknisk chef Christian Bundy, tel. 0346-57703, mobil: 070-373 37 29.

Läs mer om oss på vår hemsida www.guldfageln.se och ansök via länken www.guldfageln.se/kontakt/soka-jobb eller genom att skicka e-post till ansokan@guldfageln.se

Skicka in din ansökan snarast, då vi gör urval löpande, dock senast den 25 december 2016.
Jobbfakta
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 dec

Om företaget