Testare till ett världsledande företag inom ljudbranschen!

Academic Work · Data & IT · 22 jan

Om jobbet

Vill du vara med och skapa och utveckla produkter som används av världsledande artister? Tyckte du att ljudet på Bruce Springsteen och Beyoncés konserter i somras var bra? Skulle du vilja arbeta med att göra ljudet ännu bättre? Music Group Innovation Sweden (Lab.gruppen) söker nu flera kreativa testare!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Music Group Innovations räkning flera mjukvarutestare. Vår kund är världsledande med sina produkter inom effektförstärkning och ljudprocessing för professionella ljudsystem. Företagets produkter används av den yttersta eliten av turnerande världsartister så som Bruce Springsteen och Beyoncé, och förekommer också som fast installerade anläggningar över hela världen. Klicka här och lev dig in i Music Group Innovations värld!

Som testare hos Music Group Innovation blir du en del av ett framgångsrikt team där det huvudsakliga ansvarsområdet är nyutveckling och förvaltning av kontrollapplikationer med tillhörande inbyggda mjukvara för ljudprocessorer och effektförstärkare.

Tjänsten är placerad i Kungsbacka och det är enkelt att ta sig till kontoret då det ligger alldeles i närheten av E6:an. Väljer du att åka kollektivt är det ca 5 minuters promenadavstånd från Hede pendelstation i Kungsbacka, vilken det tar dig ca 20 min med pendeltåget från Göteborgs central att åka till.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Music Group Innovations önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.
Music Group Innovation intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som testare kommer du att arbeta med verifiering och validering av mjukvaruapplikationer. Mjukvaran består av användargränssnitt och kontrollapplikationer på både mobil- och desktop-plattformar. Du kommer att bidra till definitionen av teststrategier och att påverka mjukvarukonstruktionen genom att ställa krav på dess testbarhet. Produkterna har krav på realtidprestanda och felsäkerhet. Du kommer att vara delaktig från första fasen vid konstruktionen av den nya kontrollplattform samt i utvecklingsprocessen.

Du kommer till exempel:
 • arbeta med agila metoder tillsammans med ett kompetensrikt team
 • att ansvara för att utveckla och genomföra automatiserade tester som täcker back-end samt front-end komponenter
 • ge statistik kring testautomatiserad täckning och defekter
Music Group Innovation erbjuder en kreativ och positivt utmanande miljö och är en chans för dig med intresse för branschen att jobba med utveckling av produkter i yttersta toppklassen för den professionella audioindustrin. Music Group Innovation drivs av innovationsglädje och tillfredsställelsen i att inte kompromissa med kvalitet utan fokusera på att behålla sin världsledande ställning inom den professionella audioindustrin.

Vi söker dig som
 • har erfarenhet av att bygga automatiserade tester i relevanta verktyg,
 • och har erfarenhet av åtminstone några av de verktyg och tekniker som vår kund använder: C ++, HTML5 / Javascript, Python, GitLab, Jira.
 • Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs i samband med intern kontakt.
 • för att förstå och kunna utveckla testscenarier behöver du ha tidigare erfarenhet av kundkontakt som innefattar t.ex. kund, strategisk, säkerhet, regelverk.
 • Det är meriterande är om du har kunskap inom Android eller iOS.
Som person har du passion för testautomatisering och gillar att utmana gränserna för produktfunktioner. Vidare ser vi att du är driven och självgående på så sätt att du tar tag i arbetsuppgifter utan att bli tillfrågad. Vi tror även att du är en god kommunikatör som alltid strävar efter att hitta den formulering som passar mottagaren av informationen. För att trivas i denna roll bör du gilla att arbeta i ett team där samarbete, öppenhet och god teamkänsla är en stark ledstjärna. Som ny i rollen kommer du att ha en mentor som du kommer få hjälp och stöttning av.

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Omfattning: Heltid tillsvidare

Placering: Kungsbacka
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
 • Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
 • Som systemutvecklare/programmerare på Academic Work erhåller du var sjätte månad en utbildningsvoucher som berättigar dig till 5 dagars lärarledd utbildning hos vår utbildningspartner www.cornerstone.se
SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Kungsbacka
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Testare
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 jan

Om företaget

Music Group Innovation Sweden - We see sound differently!

Music Group Innovation Sweden (Lab.gruppen) är ett världsledande företag i sin bransch. De drivs av innovation och tillfredsställelsen av att leverera högklassiga produkter till den professionella ljudindustrin. Lab.gruppen är en del av Music Group som är en internationell koncern med varumärken såsom TC electronic, Tannoy, TC-Helicon, Midas, Turbosound, Klark Teknik, DDA, Behringer, Bugera och TC Applied Technologies, och har i dagsläget över 3000 anställda runt om i världen, bland annt i Sverige, Danmark, Tyskland, England, Skottland, USA, Kanada, Kina och Filippinerna.