Terminalarbetare till kund

Om jobbet

Om företaget

Just nu söker vi en terminalarbetare med BE och CE- kort för längre uthyrningsuppdrag till väletablerad kund söder om Falkenberg. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet, där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Här får du möjligheten att knyta nya kontakter och skapa erfarenheter för framtiden. För rätt person finns goda möjligheter för övertagande till kund.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att förbereda och lasta företagets bilar för utkörning under eftermiddag/ kväll/ natt, med starttid kl 16.00. Arbete utförs i kundens lokaler, söder om Falkenberg.

Formell kompetens

För att vara aktuell för tjänsten har du erfarenhet av liknande arbete från förr. Vi ser gärna att du har BE, CE och truckkort, ihop med giltig YKB. Du behärskar svenska väl i tal och skrift och har tillgång till egen bil för att kunna ta dig på plats.

Personliga egenskaper

Du är en flexibel och arbetsvillig person som är samarbetsvillig och positiv. Du vet vad som krävs för att leverera det lilla extra, är servicemedveten och initiativtagande.

Passar detta in på dig? Ansök redan idag! Rekryteringsprocessen sker löpande.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/ Heltid/ Falkenberg

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Har du frågor om tjänsten når du mig på: jessica.andersson@lernia.se
Alla ansökningar görs direkt via annonsen på www.lernia.se
Jobbfakta
Ort
Falkenberg
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.