Teknisk säljare inom filmindustrin

Framtiden · Försäljning · 13 dec

Om jobbet

Lockas du av utmaningen att sälja utrustning till produktionsbolag inom film och TV? Ansök idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk säljare hos vår kund kommer du att arbeta i en spännande och växande bransch. I denna roll kommer du på sikt att ansvara för en region där du säljer vår kunds samtliga produkter, exempelvis Virtual Reality 360. Du kommer att ha en bred roll med varierade arbetsuppgifter där du följer hela processen från leverantör till inköp och försäljning. Dina kunder består till stor del av redan befintliga och återkommande kunder. Det ingår därför i dina arbetsuppgifter att vårda kundrelationerna genom exempelvis kundbesök. Eftersom du blir expert på utustningen du säljer kommer du även att hålla workshops och informera dina kunder om den nya tekniken. Flera av dina kunder befinner sig i Nordens huvudstäder och det är därför viktigt att du har en livssituation som tillåter dig att resa cirka fyra nätter i månaden.

Du kommer att bli en del av ett team med stor kunskap inom branschen. Din anställning kommer att inledas med en utbildning där du lär dig om de produkter du kommer att sälja samt ges möjlighet att komma in i din nya roll.

Din profil

Vi söker dig som är driven, tekniskt intresserad och har erfarenhet av försäljning. För tjänsten som teknisk säljare är det nödvändigt att du talar svenska och engelska samt har B körkort. Det är ett plus ifall du har kunskap om Virtual Reality 360 eller Mac, likaså om du har en teknisk utbildning. Det som är avgörande för den här tjänsten är dock dina personliga egenskaper. Som person bör du trivas i mötet med andra människor och förstå vikten av att vårda kundrelationer. Vi tror att du är en glad och förtroendeingivande person som trivs i en roll med mycket ansvar.

Skallkrav:
  • Erfarenhet av försäljning
  • Körkort B
  • Svenska och engelska
  • Ett stort intresse för teknik
  • Möjlighet att resa ca fyra nätter per månad
Det är meriterande om du har något av följande:
  • Kunskap om Virtual Reality 360
  • Kunskap om Mac
  • Utbildning inom teknik, t ex spelutveckling eller liknande.
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Grundlön + rörlig del
Ort: Kungsbacka

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Sanna Andrén, 0723 018983

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

Vårt kundföretag är ett av Nordens största proffsmediaföretag. Dem arbetar med starka varumärken och erbjuder det mesta inom både produktionsutrustning och pro-media till produktionsbolag inom film och TV.

Mer information om företaget ges under ett intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.