Teknisk innesäljare till Svenska Lyft

Om jobbet

Har du ett tekniskt intresse och erfarenhet av försäljning? Då ska du söka tjänsten som teknisk innesäljare redan idag!

Svenska Lyft startade sin verksamhet för mer än 40 år sedan med service och ombyggnad av kranar. Företaget har sedan dess utvecklats kontinuerligt och fungerar idag som totalleverantör inom hela lyftområdet. Service och ombyggnad är fortfarande en mycket viktig del i verksamheten. Svenska Lyft har ett omfattande nätverk av underleverantörer för de flesta förekommande kranfabrikat. I anläggningen i Halmstad finns dessutom ett stort reservdelslager, vilket ger möjlighet till omgående service och leveranser vid akuta behov.

Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hjälpa våra kunder med deras önskemål gällande reservdelar. Svenska Lyfts gedigna register av reservdelar, på både gamla och nya maskiner, hjälper dig att hitta rätt del till rätt maskin. Du kommer att:
  • lämna offert till kunden
  • beställa och leverera de önskade delarna,
  • administrera och hantera ordrar
  • följa upp kunder och leveranser.
Om dig
Om du har ett tekniskt intresse eller en teknisk utbildning har du goda förutsättningar för att prestera i denna roll. Du har erfarenhet av försäljning och kommunicerar väl både muntligt och skriftligt på svenska och engelska. Som person är du socialt begåvad, lyhörd och brinner för att komma på nya lösningar. Du är en självgående person med stor flexibilitet, som på ett självklart sätt samarbetar och ger bästa service till kunderna. Det är meriterande om du har god datavana och kunskaper i excel. Det är även meriterande om du pratar tyska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som teknisk innesäljare är ett konsultuppdrag med tillsättning snarast. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget på 6 månader och för rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos Svenska Lyft.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Jankulov på 035-260 85 21.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Kontakt

Ring Sara Jankulov, 035-260 85 21

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.