Svetsmontör sökes för omgående uppdrag!

Om jobbet

Är du intresserad av att arbeta som svetsmontör? Är du en duktig svetsare med erfarenhet av ritningsläsning och montering? Då ska du söka denna tjänst!

Om tjänsten
Detta är ett konsultuppdrag som svetsmontör med start omgående. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du är anställd av oss på Adecco men arbetar hos vår kund i Halmstadsområdet. Vår kund har lång erfarenhet inom sin bransch och arbetar med att tillverka och sälja högkvalitativa produkter. Dina arbetsuppgifter kommer bestå i att svetsa, montera och säkerställa att el-funktionerna fungerar som de ska. Du kommer att följa ritningar och montera därefter. Arbetstiderna är 7 till 16.

Om dig
Du som har svetskunskaper motsvarande gymnasieutbildning och som är en teknisk och driven person kommer att trivas i denna roll. Du trivs med att arbeta självständigt och i grupp och du kan läsa ritningar för att snabbt komma in i arbetet. Noggrannhet och flexibilitet är viktiga egenskaper för denna tjänst. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbeten. Som person är du lojal, noggrann, positiv och samarbetsvillig. Det är meriterande om du har svetsutbildning och licenser för MIG, MAG, TIG.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som svetsmontör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget på 6 månader och för rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos kundföretaget.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Industri & Anläggning
Underkategori
Svetsare
Montör
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.