Supervass webbyrå med ocoolt namn söker PHP-programmerare

Cityweb · Data & IT · 11 dec

Om jobbet

Cityweb har två kontor, ett på Södermalm i Stockholm och ett i födelsestaden Falkenberg. Sedan starten 1997 har vi utvecklats från lokal låda till nationell aktör, och från våra två baser täcker vi in storstadsregionerna Stockholm och Göteborg. Något som också återspeglas i våra uppdrag. Den tjänst som programmerare vi nu erbjuder finns i Falkenberg, men eftersom vår arena är hela Sverige så finns både möjligheter och nödvändigheter att resa i tjänsten. Omväxlingen mellan det lilla och det stora är en ändlös energikälla och en välgörande kontrast i en snabbrörlig bransch som vår. Välkommen till PHalkenPerg!

Vem är du?

En nyfiken problemlösare. En analytisk programmerare som ser igenom problem och utvecklar lösningar för våra kunder. En lugn programmerare som uppskattar miljön på en rikstäckande digital byrå som funnits länge och som står stadigt i tufft väder. En lagspelare vars utmaning är att hantera den sammanlagda mängden problemlösningar med bredden på uppdragen. Appar, webbprogrammering och systemintegrationer gör att du kommer att sättas på prov. Vilket du bejakar. Cityweb har höga krav på kundnöjdhet. Våra produkter ska därför leverera det lilla extra för kunder, besökare och användare.

Vad kan du?

Förhoppningsvis en massa bra saker som att spela gitarr och munspel. Men framför allt PHP, MySQL, JavaScript, jQuery, HTML/HTML5, CSS2/3 och XML, Json och gärna PhoneGap. Viljan att lära nya publiceringssystem eller programmeringsspråk har du givetvis. Kan du dessutom konsten att vara trygg i dig själv, positiv, lyhörd och målmedveten så är det mer än meriterande. Det är faktiskt snudd på avgörande. En välkänd film (stilpoäng om du kan svaret) myntade uttrycket "Personality goes a long way". Det gäller här också. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Vilka är vi?

Cityweb jobbar med tunga varumärken som Toyota, SIA Glass, Yamaha, Hotel Tylösand, Björn Axén, SVT, Blixten&Co, Skandia fastigheter, Melodifestivalen m.fl. Vi trivs bäst vid all form av nytänkande: Utveckling av appar, grafisk formgivning, webbproduktion, programmering, sociala medier och marknadsstrategier.

Sedan starten 1997 har vi medverkat i över tusen webbprojekt och gjort digitala strategier som ökar omsättningen för våra kunder. Läs mer om oss på cityweb.se

Sök nu

Vi ser gärna att du lämnar ett litet arbetsprov i form av PHP-kod och/eller SQL-kod.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anders Jansson, 0736-84 74 49. Sök tjänsten här nedan redan i dag, dock senast den 11 december.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Falkenberg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Ring Anders Jansson, 0352608534

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget