Studerande butikssäljare med servicekänsla sökes till butik i Halmstad!

Om jobbet

Information om uppdraget

Studerar du på minst 50% och har minst 2 år kvar på din utbildning? Är du social och serviceminded och söker ett roligt extrajobb vid sidan av studierna?
Då har vi tjänsten för dig!
Vi söker för kunds räkning en butiksmedarbetare till vår kund i Halmstad.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara arbete bakom kassan och hantera kunderna och deras behov.

Arbetstiderna är tisdag-lördag och är förlagda mellan 10-18 och vi ser gärna att du är tillgänglig minst 2 dagar i veckan, hel- eller halvdagar. Vi ser gärna att du har körkort och tillgång till bil då det även kan förekomma arbete i butiken i Båstad.

Du kommer att vara anställd som konsult av oss på StudentConsulting och vara uthyrd till vår kund. Tjänsten kommer tillsättas så snart rätt person är funnen och uppdraget förväntas pågå löpande!

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är intresserad av ett socialt och roligt extrajobb vid sidan av studierna, kanske har du tidigare arbetat i butik, med försäljning, restaurang eller liknande? Som person är du social, framåt, serviceinriktad och alltid sätter kunden i fokus! Meriterande är om du tidigare arbetat på restaurang, med matlagning eller gått hotell & restaurangutbildning.
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du studerar på minst 50% och gärna att du har minst 2 år kvar av dina studier då vi ser långsiktigt på det här uppdraget.

Vi träffar kandidater för uppdraget löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Publicerad

48 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!