Studenter sökes för lagerjobb i Varberg

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du student och vill ha ett fysiskt extrajobb? Bor du i eller i närheten av Varberg och vill hoppa in 2-3 pass i veckan? Då har vi jobbet för dig!
Vi söker i nuläget 4-5 personer som vill jobba extra med orderplock på ett lager i Varberg. Kunden jobbar med skor så arbetsuppgifterna består av att plocka skor inne på lagret.

Arbetstiderna är måndag-fredag ca.13-18. Detta är ett uthyrningsuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till kunden. Tjänsten planeras starta i december månad och pågå i minst 6 månader.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som:
  • Studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %.
  • Är fysiskt stark och vill arbeta med kroppen
  • Kan jobba 2-3 pass i veckan
Vi ser gärna att du bor i eller i närheten av Varberg. Som person är du noggran och snabb. Effektivitet är något som värderas högt och även stresstålighet.

Låter detta som ett jobb för dig? Sök idag, då urval sker löpande!
Jobbfakta
Ort
Varberg
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!