Statist till spännande uppdrag i Halmstad

Om jobbet

Är du en student med ett grymt pokerface som vill jobba extra under en dag i december?

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning 5 st statister som ska agera testpersoner i säkerhetskontrollen hos en av våra kunder.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult ute hos vår kund.

Kund önskar att alla samtal och mail kring tjänsten går till gbg02@academicwork.se

Arbetsuppgifter

Som statist kommer du att behöva vara lite av en skådespelare med ett riktigt bra pokerface, det är viktigt att hålla en god min. Din roll är nödvändig för utvecklingen av personalens agerande och är värdefull i vår kunds utveckling av deras säkerhetskontroller.

Tjänsten passar dig som vill jobba extra ett par timmar och samtidigt vara med på ett spännande uppdrag.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är student och som vill hoppa in och arbeta extra på ett roligt uppdrag! Som person är du positiv och tycker att det är roligt med utmaningar. Besitter du en skådespelartalang är det meriterande men absolut inte ett krav. Vi ser fram emot Din ansökan omgående.

* Arbetstider:

14/12

15/12

16/12

19/12

20/12

Man kommer att arbeta en av dagarna och då befinna sig på angiven plats vid två olika tillfällen under dagen. Första passet startar klockan 09:00 och pågår ungefär 1,5h. Därefter börjar nästa pass 15:00 och pågår även det ungefär 1,5h. Tiden däremellan är man fri att lämna lokalen.
  • Lön: timlön för de två passen
  • Placering: Halmstad
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.