Speditör till kund i Halmstad

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
För direkt rekrytering till kund i Halmstad söker vi en Speditör
Att jobba som speditör hos kunden kommer du att ha ett stort ansvar för ett administrativt arbete som har med olika transporter att göra. Det handlar om både inrikes och om interkontinentala transporter. Arbetsuppgifterna handlar till stora delar om att man ska boka transporter och då oftast hos olika transportföretag. Det är också en arbetsuppgift att se till att alla frakthandlingar och liknande stämmer.

Din profil
Vi söker dig som gärna har eftergymnasial utbildning inom området eller erfarenhet av att arbeta inom transportsektorn. Erfarenhet spelar roll, men är du nyexaminerad är det inget hinder.
Som person är det viktigt att du kan anpassa dig efter olika arbetstempon och vara effektiv och stresstålig. Du måste vara en person som gillar att arbeta strukturerat och har ett mycket gott ordningssinne. Vi söker dig som har stor vana av att samarbeta i team och som uppskattar teamwork.
Övriga egenskaper som vår kund efterfrågar hos dig är noggrannhet, serviceförmåga samt att du har lätt för att kommunicera och uttrycka dig mycket väl i skrift och tal. Du bör behärska både svenska och engleska i tal och skrift. Pratar du fler språk är det självklart meriterande.
Viktiga egenskaper som vi söker är att man kan planera och att man är lite av en problemlösare, bra på att uttrycka sig i tal och skrift samt att man klarar av att ha många bollar i luften samtidigt.

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Administration & Ledning
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.