Site Manager/Platschef Vägservice

Om jobbet

Vägservice är en enhet inom NCC Infraservices och vi arbetar med drift och underhåll av vägar. Vi behöver nu förstärka med en site manager i driftsområde Viskadalen.

Här är dina nya utmaningar
Som site manager har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar för driftsområde Viskadalen. Jobbet innebär att du ansvarar för drift och underhåll av ca 100 mil väg, snöröjning och visst anläggningsarbete såsom att bygga busshållplatser och mindre cykelvägar, dra ledningar etc. Du ansvarar för projektens planering och genomförande. Du skall leda, driva och utveckla arbetsplatsens verksamhet med god lönsamhet. Du har det samlade ansvaret för verksamheten vilket innefattar ledning och styrning samt ekonomi, personal- och arbetsmiljöansvar. Du kommer samverka med nuvarande kund Trafikverket och skall även bearbeta marknaden och utveckla nya kundkontakter. I tjänsten ingår beredskap både sommar- och vintertid.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Byggteknisk utbildning på gymnasienivå alternativt eftergymnasial inom bygg eller anläggning. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av drift och underhåll av vägar och gator. Du kan ha en bakgrund som innebär att du även har arbetat med mark-, bygg eller anläggningsarbeten eller annan närliggande verksamhet. Vi söker främst dig som har erfarenhet som platschef eller längre erfarenhet som arbetsledare och har vilja att utvecklas. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. God datavana, administrativa och ekonomiska kunskaperär en förutsättning.

Vi söker dig som är en drivande och affärsmässig person. Du motiveras av att utveckla och förbättra verksamheten samt av att uppnå goda resultat. Du har en förmåga att skapa och utveckla goda relationer med både medarbetare och kunder. Du är strukturerad och kan prioritera och hålla igång många bollar samtidigt.

Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning, vid behov tillämpas provanställning. Placeringsort är inom driftområdet Viskadalen. I tjänsten ingår en del resor inom området.
B-körkort är ett krav för tjänsten.

Kom och väx!
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Projektchef, Johan Lundberg 070 -385 47 33.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 27 december 2016.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 dec

Om företaget

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa med en omsättning på 57 Mdr SEK och 18 000 anställda.

NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar.

NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. I Baltikum bygger NCC
bostäder och hus. I Tyskland och S:t Petersburg bygger NCC främst bostäder. NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation.

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.