Servicetekniker ventilation

Om jobbet

Vi behöver utöka vår personalstyrka med fler engagerade och motiverade medarbetare. Är Du redo för denna utmaning?

Vi söker Dig som har några års erfarenhet från yrket som servicetekniker inom ventilation. Vi ser det som mycket positivt att Du tidigare har arbetat med både service och installationer. Vårt arbete sker i datamiljö och vi ser gärna att Du har god datorvana.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att utföra servicearbeten och injusteringsarbeten ute hos våra kunder. Arbetet som servicetekniker innebär att Du självständigt ska planera, samordna och utföra Ditt arbete. Tjänsten innebär också mycket kontakter med beställare och leverantörer. Arbetsuppgifterna innebär självständigt arbete, planering ihop med arbetslaget samt frihet under ansvar.

Arbetsområde Falkenberg - Ängelholm

Erfarenhet och personliga egenskaper

Som person är Du en lagspelare som utför Ditt arbete på ett noggrant och kvalitetsmässigt sätt. Du kommer att tillhöra ett arbetslag, men Du kommer även att få arbeta en hel del självständigt. Det är viktigt att du trivs med detta samt att Du trivs med att ha ett stort eget ansvar. Du är en driven person med framåtanda som har ett tekniskt intresse. Att arbeta på ett kundorienterat sätt är något Du trivs med och Du är angelägen om att göra kunden nöjd. Här har Du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Hos oss får Du möjlighet att bli ännu bättre på det Du är bra på, Du får arbeta tillsammans med duktiga medarbetare. Hos oss har Du också möjlighet att utvecklas och växa inom företaget, vi är beredda att satsa på dig.

B - Körkort är ett krav.

Vill du veta mer: www.hvp-uc.se

Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten kontakta:

Anders Nordh direkt 0430-686531, anders.n@hvp-uc.se

Vxl 035-177600, info@hvp-uc.se
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Rörmokare
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

HALLANDS VENT & PLÅT AB -
ETT FÖRETAG I HVP-GRUPPEN


Vår breda verksamhet och kompetens skapar obegränsade möjligheter att utföra varierande uppdrag när det gäller plåt-, stål- och smideskonstruktioner. Vi har många års erfarenhet av projektering och problemlösning och vi utför uppdragen med bästa tillgängliga teknik - från idé till färdig produkt.

Projektering och totalentreprenad. Allt från ritning till färdigt bygge.

Ventilation i lokaler i varierande storlek - allt från villor och flerbostadshus till stora fabriksbyggen och storkök. Vi tillverkar spirorör, huvar, kåpor filterskåp mm i egen regi.

Ventilationsservice, reparationer, kanalrensning och underhåll.

Relining - renovering/tätning av rök-, ventilations- och imkanaler utan håltagningar, saneringar eller andra onödiga ingrepp.

Plåtarbeten av varierande slag görs också i bolaget

Svetsning och smidesarbeten - i vår verkstad kan vi tillverka allt man kan tänka sej inom stål och plåt. I maskinparken finns bl.a. av kantpress, bockmaskin, bandkapmaskin, plåtsaxmaskin, plasmaskärare och valsmaskin och vi svetsar i kolstål, rostfritt och aluminium med olika metoder

Gas- och plasmaskärning utföres i vår verkstad

Industriunderhåll - vi har personal kontinuerligt på flera stora industrier

www.hvp-uc.se


Hitta hit

Visa var