Service Desk-tekniker till ledande energibolag

Academic Work · Data & IT · 21 jan

Om jobbet

Har du erfarenhet av support och vill arbeta med teknisk problemlösning? Är du kommunikativ och vill ta nästa steg i en utvecklande och varierande roll inom Service Desk? Nu söker vi en person med rätt attityd att bli grym på problemlösning inom IT-support. I din roll hanterar du tekniska ärenden av varierande karaktär och kommer få möjlighet till personlig utveckling i nära samarbete med erfarna kollegor. Vill du arbeta i en spännande organisation både högt och lågt så kan detta vara chansen som du inte vill missa!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en erfaren teknisk supportmedarbetare. Som person är du kommunikativ och problemlösande då du kommer att hantera olika typer av ärenden till både interna och externa kunder. Du blir en del av ett team med nära samarbete och fokus på att lösa alla typer av ärenden som kommer in. Du ges här möjlighet till personlig utveckling och att få byta kunskaper med övriga kollegor.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden.

Arbetsuppgifter

Som tekniker inom företagets Service Desk kommer du att arbeta i en problemlösande roll med varierande IT relaterade ärenden, främst per telefon och mejl. Detta kräver en hög servicenivå och en god kommunikativ förmåga då du bl.a. kommer svara på frågor om installation, hantera inloggningsärenden och stötta när olika typer av tekniska problem kan uppstå. I rollen kommer du även att arbeta med en del administrativa ärenden och/eller IT-relaterade projekt.

Tjänsten passar dig som är lösningsorienterad och kommunikativ. Du har enkelt att förmedla dina tekniska kunskaper till personer med varierande IT-erfarenhet och förstår vikten av god service.

Vi söker dig som
  • Har tidigare erfarenhet som tekniker inom IT-support, gärna på ett större bolag
  • Har goda kunskaper i Svenska och Engelska i såväl tal som skrift
  • Vill ta dig an en långsiktig roll som tekniker inom företagets Service Desk
  • Har tidigare erfarenhet av stormiljö
Det är meriterande om du:
* Har erfarenhet av ITIL

Som person är du kommunikativ och kan leverera en service i världsklass. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och ser utbyte av erfarenheter och kunskaper med kollegor som en självklar del i din utveckling. Vi söker en teamplayer som är lojal och serviceinriktad men också flexibel och strukturerad då arbetet kan ta många vändningar och kvalitén behöver vara hög trots ett stundtals högt tempo.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Väröbacka
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Varberg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.