Säljare med fast lön plus provision

Om jobbet

Körkort B är ett krav.

Som säljare kommer du att demonstrera och sälja ett av världens mest hälsosamma Luftreningssystem. Tidigare säljerfarenhet är ett plus men inget krav. Vi ser gärna att du är en glad och ambitiös person med social kompetens som gillar utmaningar och möten med nya människor.

Dina besök bokas främst upp av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade besök, anpassade efter ett schema som du helt själv bestämmer.

Produkten:
Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus.

Vi har en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Maskinen vi marknadsför är en portabel luftrenare. Maskinen har funnits på marknaden i över 25 år och säljs idag i 25 länder över hela världen. Produkten tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktionalitet.

Löner/arbetsbeskrivning:
Vi erbjuder dig en grundtrygghet. Du har både fast lön + provision per såld enhet.
Deltid eller heltid - som säljare har du möjlighet att själv styra din arbetstid och yrkesmässiga framtid. Vi erbjuder mycket goda möjligheter att avancera inom vårt företag.

Vi hoppas att just du ska passa in i vårt team!

Utbildningen hålls på vårt kontor på World Trade Center i Lund eller i Sundsvall.
Vi kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänsten omgående när vi hittat rätt kandidat.

Välkommen in med din ansökan till oss på Clean Cloud AB!
Jobbfakta
Ort
Varberg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

45 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget


Hitta hit

Visa var