Säljare Kemibolaget Ocean Sydvästra Sverige

Om jobbet

I rollen som fältsäljare/utesäljare hos
Kemibolaget Ocean ansvarar du för hela säljprocessen med fokus på nykundsbearbetning. Du utgår från och bearbetar södra och del av väst Sverige och varannan månad träffas vi på vårt huvudkontor i STOCKHOLM. Vi ser gärna att du är bosatt i sydvästra Sverige då du kommer att utgå från hemmet och med hjälp av telefon bokar du in dina kundmöten. Du kommer i snitt att göra 2 - 4 personliga kundbesök om dagen, det är därför viktigt att du har en förmåga att planera för att effektivisera din dag.

Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att bistå dina kunder med säljfrämjande råd och stöd samt introducera nya produkter på marknaden. Tillsammans med dina kunder kommer du att genomföra åtgärder som maximerar försäljningen ut ur butik och driver lönsam tillväxt för bägge parter.

Nykundstagning och utveckling av befintliga kundvolymer är ditt viktigaste arbetsmål. Vi vill att du har erfarenhet av, gärna utbildning i och tycker om och kan försäljning.

Arbetsuppgifterna innefattar främst:
  • Merförsäljning hos befintlig kund
  • Nykundsförsäljning
  • Avstämningar och lägeskontroller
  • Kundansvar
  • Delta på mässor
  • Utbildningsdagar hos kunder
Arbetet är förlagt främst under kontorstid och du har förtroendetid.

Profil

Ditt engagemang, din vilja och förmåga att lära och utvecklas, samt att du är driftig, öppen och professionell är viktigt. Du måste klara av att arbeta självständigt och ta ansvar för ditt distrikt och resultat. Du är en lagspelare som genom driv, motivation och en
"doer-attityd" gör en extra insats för att bidra till teamets målsättningar. Det är viktigt för oss att du trivs i en säljkultur där egna initiativ och hög affärsmässighet premieras. Du har lätt för att bygga affärsmässiga relationer, kommunicera och kan formulera dig på svenska, både i tal och skrift. Det är ett krav att du har B-körkort samt att du är van att arbeta med dator som arbetsredskap.

Vi erbjuder dig

En nyckelroll med goda tillväxtmöjligheter och ett variationsrikt och roligt arbete där du ytterst formar tjänsten. Du får en möjlighet att arbeta med produkter som ligger i framkant inom miljö och samtidigt svarar upp mot våra kunders högt ställda krav. En mindre marknadsavdelning finns till dig förfogande och kan snabbt ta fram marknadsmaterial som du eller dina kunder efterfrågar.
Vi erbjuder även dig säljcoachning hos en extern konsult för att du ska kunna utvecklas inom ditt yrke. Vi ser framför oss att rollen kommer utvecklas till en kombinerad KAM och sälj-roll inom kort tid på företaget.

Ansökan

Varmt välkommen
med din ansökan som du skickar till fredrik@kemibolaget.se. Urval sker löpande, så var vänlig och skicka in din intresseanmälan omgående.

Om du har några
frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Fredrik på: fredrik@kemibolaget.se.
Du är även välkommen att ringa oss på: 08-683 88 00
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Mejla eller ring Fredrik Löf, 086838800

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 jan

Om företaget

Det svenska varumärket Ocean består av högkvalitativa och miljöanpassade produkter för tvätt, disk, städ och hygien. Varumärket Ocean ligger rätt i tiden när miljötänkandet blir viktigare för både konsument och samhälle.

Oftast tvingas konsumenten välja mellan
rengöringsprodukter som är effektiva, billiga eller miljövänliga. Med Ocean är det precis tvärtom. En Oceanprodukt kompromissar inte om effektivitet, pris eller miljöpåverkan. Tack vare att de är högkoncentrerade och effektiva- räcker de dubbelt så länge och ger ett bättre resultat. Du får alltså mer rengöring för mindre pengar.

Trots den enastående rengöringsförmågan är
Oceanprodukterna alltid lika skonsamma mot materialen som rengörs, mot miljön och mot de människor som använder dem.

Många produkter har belönats med priser för sin effektivitet och miljöanpassningsförmåga och flera av dem rekommenderas av
Astma och Allergiförbundet. Oceansortimentet utvecklas och tillverkas i Sverige i en klimatneutral produktionsanläggning. Produkterna är biologiskt nedbrytbara, innehåller ej zeoliter, fosfater och är inte testade på djur.

Vi jobbar i team, hos oss har du ett ansvar för ditt resultat men vi tillsammans kommer bara lyckas när vi jobbar ihop med planering och vår gemensamma kundbas Vi är ett team om 6 personer som jobbar tillsammans mot samma mål och hjälper varandra att få våra kunder att växa med våra produkter. Vi har en tydlig vision och mål med verksamheten och tillväxten är ca 10% per år.


Hitta hit

Visa var