Rekonditioneringsansvarig till AutoHouse AB

Om jobbet

AutoHouse grundades under 2014 med målet att erbjuda tryggast möjliga bilaffär till våra kunder!

Vår specialitet är svensksålda bilar där vi gått igenom både bil och historik för att se till att den är i bästa möjliga skick, och för att kunna erbjuda våra kunder en trygg affär som de kan känna sig nöjda med under en lång tid framöver. Att byta bil skall inte varken vara krångligt, jobbigt eller ångestladdat - därför hjälper vi våra kunder hela vägen vare sig det gäller att finansiera bilköpet, se till att bilen har rätt däck eller om kunden vill addera något extra till bilen och dess funktionalitet. Vi flyttar nu till nya, större lokaler och har i samband med det möjlighet att utöka vårt team med ytterligare expertis. Därför söker vi tillsammans med Oddwork en Rekonditioneringsansvarig!

Om tjänsten som Rekonditioneringsansvarig hos AutoHouse
I rollen som Rekonditioneringsansvarig hos AutoHouse kommer du ansvara för uppbyggnaden av bolagets rekondavdelning. Du kommer tillsammans med ledningen att bestämma samt köpa in de verktyg och maskiner som behövs för att det dagliga arbetet ska flyta på så bra som möjligt i de nya lokalerna.

I det dagliga arbetet ingår att tvätta, polera och göra iordning nyinkomna bilar så att de är i bästa möjliga skick när de ställs ut i försäljningshallen. Utöver detta kommer du även vara delaktig i däckbytesperioder samt att löpande underhålla bilarna i utställningshallen.

Rollen innebär ett stort ansvar, självständigt arbete och att du blir en del av ett team som har ett brinnande intresse för det arbete som AutoHouse representerar.

Vi söker dig som...
... är en positiv och noggrann person som drivs av att arbeta med frihet under ansvar. Du är förtroendeingivande och ser potentiella problem som en möjlighet att utmanas och jobba lösningsorienterat. Du trivs i en resultatdriven arbetsmiljö men det är samtidigt viktigt för dig att alltid ha kul på jobbet.

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av bilrekond och vet hur man på bästa sätt rekonditionerar upp en bil i nyskicksklass - du ser med andra ord direkt vad som behöver göras när du tar en första titt på fordonet. Då rollen innebär en del kundkontakt är det en fördel om du är social och kommunikativ både på engelska och svenska. Då AutoHouse står inför en expansiv fas är det positivt om du på sikt kan se dig själv växa in i en roll med personalansvar. För rollen rom Rekonditioneringsansvarig krävs att du har körkort.

Vad AutoHouse erbjuder dig
Hos AutoHouse erbjuds du en spännande roll med stort ansvar och även stor möjlighet att utvecklas såväl personligt som professionellt. Du kommer arbeta heltid från måndag till fredag med fast lön.

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos AutoHouse AB.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Frillesås, cirka två mil söder om Kungsbacka

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Martin Johansson & Elöd Lazar, info@autohouse.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-10-26

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
Jobbfakta
Ort
Kungsbacka
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 okt

Om företaget