Rådgivare digital service (kundtjänst) till Swedbank

Swedbank · Försäljning · Sista dagen!

Om jobbet

Lockas du av digital teknik och vill jobba med kundservice på Swedbanks kundcenter i Halmstad? Sök då ett av jobben på heltid inom deras kundtjänst!

Swedbank arbetar aktivt med att skapa nöjda kunder och har en tydlig vision om ett bemötande som alltid utgår från värderingarna - enkel, öppen och omtänksam. Nu behöver vi på TNG dig som brinner för att ge service i världsklass, har en förmåga att alltid inge förtroende och sprider positiv energi runt dig till vårt team hos Swedbank!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Utöver möjligheten att starta din interna karriär på en av Sveriges största banker och få jobba med teknik, service och kundbemötande i en högprofessionell miljö erbjuds alla nyanställda en introduktionsutbildning på tre veckor.

Dina framtida arbetsuppgifter

Inom digital service hos Swedbank kommer du informera om och utreda tekniska frågor kring:
  • internetbank
  • mobilbank
  • appar, t ex Swish och BankId
  • andra digitala tjänster som Swedbank erbjuder
En viktig del handlar om att guida, ge råd och coacha kunderna till att använda bankens digitala tjänster på ett optimalt sätt. Ditt ansvar är att med lyhördhet och proaktivitet ge alla privatkunder ett effektivt samtal med hög kvalitet.

Rollen innebär i korthet

Som rådgivare i kundtjänst-teamet digital service svarar du på samtal från privat- och företagskunder och hjälper dem med deras frågor kopplat till användandet av bankens digitala tjänster.

Jobbet är långsiktigt och du arbetar i Swedbanks kundcenter, med placering i Slottsmöllans fina område i Halmstad. Planerad start är 7 november och anställningen påbörjas med en utbildning på tre veckor.

Arbetstiderna är schemalagda och kan fördelas på alla veckodagar (inklusive helger) mellan kl 06:45 - 23:15. Jobbet är heltid.

VEM ÄR DU?

Det viktigaste för oss är vad du kan och vill göra framåt. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av kundbemötande och service och vet att du är bra på det. Det är naturligt för dig att bemöta olika slags människor med olika behov. Du bör ha ett stort intresse för teknik och IT samt tycker det är kul och spännande med nya digitala lösningar. Har du även erfarenhet av teknisk support och intresse för ekonomi så är det toppen!

För att söka jobbet vill vi att du svarar på följande frågor (gärna i punktform) i din ansökan:
  • Varför är du intresserad av jobbet som rådgivare inom digital service på Swedbank?
  • Vad kan du som gör att du är rätt person för jobbet?
  • Är du tillgänglig för att starta jobbet 7 november på heltid?
Vad som står i ditt CV är mindre relevant, det som intresserar oss mer är vad du vill framåt. Som ett komplement till ditt CV använder vi oss av screeningtester i rekryteringsprocessen och när du söker jobbet hos oss får du ett automatiskt svar till din mail med länkar till testerna.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos Swedbank. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du omfattas också av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult på TNG kommer du även ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som har en kontinuerlig kontakt med dig, arbetar för att du ska få en önskad utveckling i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Försäljning
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundservice
Säljsupport
Kundtjänst
Kontakt

Ring Rebecca Hallberg, 031-7612229

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.