Propoint söker Teamleader SMT-avdelningen

Om jobbet

Allmänt

Teamleader på vår ytmonteringsavdelning leder och utvecklar sitt team i rätt riktning för att nå företagets mål och strategier, med fokus på optimering av produktionsprocessen, ställtidsreducering och kvalitetssäkring, det ställs höga krav att du skall kunna planera långsiktigt, ta egna initiativ och kunna fatta självständiga beslut. Du har bra kontroll på produktionsprocessen och produktionskostnader. Genom att använda förbättringsverktyg inom Lean genomför du kontinuerligt förbättringsarbete gällande effektiviseringar samt implementering av nya arbetsmetoder.

Kompetensprofil

Då detta är en chefsbefattning med personalansvar förutsätter vi att du har god ledarerfarenhet i liknade företagsorganisation. Vi sätter stor vikt i dina personliga egenskaper och förmåga att självständigt kunna driva processen framåt. Du har teknisk utbildning från högskola eller gedigen erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande med erfarenhet från branschen eller liknade tillverkningsindustri. Det är viktigt att du med en god förmåga kan leda och planera arbetet samt ansvara för att rutiner och standarder följs och vidareutvecklas. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift krävs.

Arbetsuppgifter:
  • Daglig visuell styrning
  • Planering av produktionen i processen
  • Leda förbättringsarbete
  • Flödeseffektivisering
  • Följa upp kvalitet och produktivitet
  • Motivera och engagera medarbetare
  • Säkerställa löpande och förebyggande service
  • Kompetensutveckling i teamet
Ansök

Skicka din ansökan till Per-Johan Johansson, kontaktuppgifter finns på hemsida, då vi arbetar med löpande urval och tillsättande av tjänsten bör du skicka din ansökan snarast.
Jobbfakta
Ort
Kungsbacka
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Produktionsledning
Kontakt

Mejla Per-Johan Johansson

Publicerad

54 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

Propoint AB erbjuder produktionsresurser, kunskap och erfarenhet inom elektroniktillverkning i form av prototyp, serieproduktion och helhetslösningar. Vi anpassar oss efter kundens behov och svarar gärna för inköp, logistik, projektledning, provning, service, leverans och uppföljning.

Toppmodern utrustning, gedigen kunskap och flexibilitet är våra starkaste sidor.

Våra betydande kunder representerar följande branscher:
Telekommunikation, medicin, fordonselektronik, mätteknik, automation, och säkerhet.


Hitta hit

Kungsbacka Visa på karta

Visa var