Projektledning+pedagogisk ådra=din drömtjänst i 6 veckor?

Om jobbet

Nu söker vi dig som vill dela med dig av din kunskap inom projektledning! Xymbiotec i Kungsbacka söker nu en student som vid sidan om studierna vill undervisa inom området i en meriterande och utvecklande roll. Trivs du i en pedagogisk roll där du får undervisa inom projektledning och ledarskap är detta en mycket meriterande tjänst att ha på sitt CV. Har du dessutom ca 2 dagar över i veckan så tveka inte att ansöka redan idag då du får möjlighet att utbilda framtidens stjärnor!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Xymbiotecs räkning en student som under januari och februari vill arbeta extra som lärare inom i projektledning och ledarskap. Kursen omfattar ca 100 timmars undervisningstid samt förberedelsetid totalt per kurs. Kungsbacka ligger på 20-25 minuters pendlingsavstånd från Göteborg.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Xymbiotecs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Xymbiotec.

Arbetsuppgifter

Som lärare kommer du undervisa i en projektledningskurs. Kursen ska ge eleverna kunskaper i ämnet, men som lärare ges du mycket utrymme att påverka exakt vad som lärs ut och under vilka former. Xymbiotec ser gärna att deras lärare vågar komma med egna idéer och uppmuntrar inspiration och undervisningsglöd framför strikt följda kursplaner!

Du kommer till exempel att:
  • Hålla lektioner för klasser i Xymbiotecs YH-program
  • Förbereda undervisning utifrån riktlinjer i kursplanen, men med eget inflytande utifrån eget och elevernas intresse
  • Följa upp elevernas framsteg och vid varje kursavslut sätta betyg
Undervisningstiden och förberedelsetiden är på ca 2 dagar/vecka kommer i möjligaste mån att planeras in i samråd med ditt skolschema, men målet är att all undervisning förläggs under en och samma veckodag

Vi söker dig som

Vi söker dig som är intresserad av projektledning och vill utvecklas inom området. Som person trivs du i en ledarroll och har en pedagogisk ådra. Du är en förtroendeingivande person samtidigt som du är ansvarstagande då ditt arbete är mycket självständigt. Du har en inneboende kreativitet som du vill använda dig av för att inspirera andra, och skapa en positiv lärandemiljö och engagerade elever!

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och start är omgående - så sök redan idag!
  • Start: December
  • Omfattning: Ca 2dagar/vecka (som innefattar undervisningstid och förberedelse på valfri tid och plats) under läsåret 2016/2017
  • Placering: Kungsbacka. Till Kungsbacka tar man sig enkelt med tåg som tar 18 eller 26 min beroende på tågbolag, och skolan ligger på ca 10 min promenad från stationen.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

XYMBIOTEC är ett svenskt teknikföretag som är verksamma inom Bygg, planering och projektering, Infrastruktur, Produktutveckling, Säkerhetssystem och aktiv säkerhet.