Product Engineer till Holmbergs Safety System Holding AB

Om jobbet

Nu söker vi dig som vill få utlopp för din kreativitet och med innovativa lösningar bidra till ökad kundnytta. Holmbergs Safety System är ett företag som utvecklar, marknadsför och tillverkar säkerhetsprodukter för bilbarnstolar, och olika sorters fordon. Säkerheten går före allt i dubbel bemärkelse hos oss, inom våra olika segment går utvecklingen alltid framåt och vi kan alltid bli bättre. Vill du ingå i vårt konstruktionsteam? Välkommen att läsa mer!

Hur ser din arbetsdag ut?
Som Product Engineer driver du produktutveckling och design av nya produkter tillsammans med våra ingenjörer i Sverige, Litauen och Hong Kong. Du kommer även att arbeta gentemot våra kunder i en internationell miljö med hela världen som arbetsfält och du kommer några gånger per år att få chansen att resa både till kunder och till våra produktionssiter. Vi ser det som en ynnest att få arbeta med barns säkerhet vilket du nu också får chansen att göra. Våra produkter och dina idéer är något som du sedan kommer att se i vardagen, en klar motivator i din blivande roll.

Vem trivs här?
Är du kreativ och innovativ? Gillar du att anta nya utmaningar? Är du driftig och samtidigt en lagspelare? Då kommer du att trivas här. Du har några års erfarenhet inom konstruktion/produktutveckling, samt en ingenjörsutbildning eller motsvarande teknisk utbildning på högskolenivå samt ett gediget teknikintresse. Du bör ha mycket goda kunskaper i Solid Works, vilket är vårt CAD verktyg. Vi ser att du är en problemlösare av rang som kan arbeta under press och snabbt komma fram till en lösning. Du kommer att arbeta med många kontakter både internt såväl som externt vilket sätter din sociala förmåga på prov, förutom detta är din noggrannhet viktig i jobbet och för slutprodukten. Har du arbetat med något projektstyrningssystem är detta ett plus. Du behärskar det svenska och engelska språket mycket väl i både tal och skrift.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är en heltidsanställning på Holmbergs Safety System Holding AB i Halmstad.
Du erbjuds en utvecklande tjänst inom vårt konstruktionsteam som i dagsläget består av fyra medarbetare. Arbetet som konstruktör hos oss är mångsidigt och företaget har en internationell prägel.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt dock senast 26 oktober. Du kommer att få länkar som är kopplade till test eller videointervju skickade till dig, håll därför utkik i din inkorg. Dessa aktiviteter tillhör urvalsarbetet och är viktiga att genomföra. Ansökan sker genom att du registrerar dig här nedan. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anders Jansson, 035-260 85 34.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Ring Anders Jansson, 0352608534

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 okt

Om företaget