Processoperatör sökes till kund i Halmstad

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Maxkompetens söker nu en processoperatör till vår kund i Halmstad. Som processoperatör kommer du ha ett varieande arbetsdag i företagets olika produktionslinjer. Detta kommer innebära främst att du hanterar samt övervaka olika påfyllningsmaskiner men även en del manuellt arbete kommer att förkomma.

I arbetet ingår också att övervaka kvalitén och rapportera avvikelser samt att ge statistik- och uppföljningsunderlag. Många moment hanteras digitalt. Du kommer att ingå i ett team med ett antal kollegor men även självständigt arbete kommer att förekomma.

En viktig del av arbetet är också att tillsammans med kollegor vara engagerad i arbetsmiljön, särskilt genom att lyfta fram eventuella risker och ge konstruktiva förbättringsförslag.

Din profil
Vi söker dig som har en fullständig gymnasieutbildning, du har några års erfarenhet av arbete inom processindustri, gärna livsmedelstillverkning men det är inget krav. Du är van att arbeta självständigt, systematiskt och i skift. Vidare har du praktiska färdigheter inom teknik och underhåll samt behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift.
Som person är du ansvarstagande, effektiv och inte är rädd att hugga i om det behövs. För att lyckas med arbetsuppgifterna behöver du vara bra på att samarbeta och kunna hantera förändrade förutsättningar. Truckkort är önskvärt men inte ett krav.
Detta är ett vikariat på ca 9 mån.
Du kommer att anställas på Maxkompetens och sedan hyras ut till vår kund.
Start: december
Lön: Fast timlön
Omfattning: Heltid 7-16
Maxkompetens kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi tar inte emot ansökningar via mejl så ansök tjänsten vi vår hemsida.

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Heltid
Vikariat
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 nov

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.