Platschef till BAB Byggtjänst Halmstad

Om jobbet

BAB står inför nya spännande utmaningar och därför behöver vi förstärka organisationen med ytterligare kunniga och ambitiösa medarbetare som kan medverka till att utveckla vår verksamhet. Vi söker nu erfarna platschefer till våra kontor i Malmö, Åstorp och Halmstad för omgående anställning. BAB samarbetar med ett stort antal kunder och vi kan erbjuda många spännande uppdrag inom entreprenad och service.

Som platschef har du övergripande ansvar för planering och produktion av ett eller flera byggprojekt beroende på projektets storlek. Du arbetar med:
  • inköp och avrop av UE, byggnadsmaterial,
  • projektledning tillsammans med entreprenadingenjören,
  • produktionsförberedelser,
  • ekonomisk styrning av projekt samt uppföljning,
  • produktionsplanering.
Du kommer att stämma av projektet tillsammans med entreprenadingenjören för att sedan rapportera till regionchefen. På BAB tror vi på en platt organisation vilket innebär att du kommer att få möjlighet att påverka valet av arbetsuppgifter i projektet utifrån projektets organisation, storlek och beskaffenheter.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom byggbranschen samt teknisk utbildning. Du ska även ha erfarenhet av personal- och arbetsmiljöansvar samt goda datakunskaper och B-körkort. För att lyckas i rollen bör du ha goda kunskaper inom ledarskap och god förmåga att kommunicera och förhandla på svenska.

Som person är du en lagspelare, har
lätt för att samarbeta med andra, men ändå självgående i ditt arbete. Vi ser gärna att du är en person som ser möjligheter, är kvalitets- och resultatinriktat samt är ansvarsfull och stresstålig. Framgångsfaktorer för en bra platschef är personligt engagemang, framförhållning och aktiv problemlösning. Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Du erbjuds ett arbete med mycket varierande arbetsuppgifter och du kommer att vara en del av ett glatt gäng i ett växande företag.

Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Plats: Halland Halmstad

Ring 042-53550 vid eventuella frågor. Skicka in ansökan till elisabeth.johansson@babbygg.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 jan

Om företaget

BAB Byggtjänst AB är ett 100 år gammalt byggföretag med huvudsaklig verksamhet i västra Skåne och södra Halland. Vi arbetar med entreprenader och byggservice, är 230 medarbetare och omsätter 450 SEK. BAB är den lokala byggmästaren som sätter kunden i fokus. Våra kunder återkommer gärna när ny-, om- eller tillbyggnadsprojekt blir aktuella, eller vid behov av renoveringar och löpande underhållsarbete. Kunderna finns i såväl offentlig som privat sektor.