Platschef Building

Om jobbet

Platschef med helhetsansvar för Om- och tillbyggnad i Halmstad

Vi söker en affärsinriktad Platschef som är intresserad av att ta ett helhetsansvara för vårt Ramavtal med Region Halland där vi ansvarar för om- och tillbyggnad inom sjukvårdsområdet men även för Regionens fastigheter i ytterområdena.

Dina nya utmaningar

Vår Platschef ansvarar för projektens planering och genomförande, d.v.s. från beställning till överlämnande, avseende kvalitet, ekonomi och tid. Uppdragen varierar i storlek och kan vara allt från renovering av lokaler till mindre tillbyggnader.

Du kommer att bli ansvarig för en verksamhet som idag består av en entreprenadingenjör samt ca åtta yrkesarbetare.

I tjänsten ingår även kalkyl- och offertarbete, riskanalyser samt miljö- arbetsmiljöansvaret.

Många projekt drivs i samverkan med kund/beställare och andra samarbetspartners. Du kommer att medverkar vid upphandling, hålla en tät kontakt med beställarens byggledare, stötta och vara delaktig inom många olika skeden av byggprocessen. Av den anledningen är förmågan att behålla och utveckla goda relationer till samarbetspartnerna väldigt viktiga.

En framgångsrik platschef är en bra ledare som har förmågan att planera och samordna såväl egna resurser så som våra underentreprenörer samt är lösningsfokuserad. Detta kräver ett handfast ledarskap med förmågan att delegera, sätta krav och entusiasmera medarbetarna.

Utmärkande för NCC:s arbetsplatser är struktur, ordning och reda samt god arbetsmiljö. Vi förutsätter att du alltid föregår med gott exempel d.v.s. hur vi etiskt och moraliskt handhar våra affärer samt hur vi beter oss mot såväl kunder så som mot våra kollegor.

Erfarenhet vi har behov av

Byggteknisk utbildning eller likvärdig kompetens.

Mångårig erfarenhet som Platschef av husbyggnation.

Goda kunskaper om produktionsplanering- och kalkylarbete samt ekonomisk uppföljning.

Har du erfarenhet av installationssamordning är det ett extra plus.

Personliga egenskaper

Självgående och driftig.

Utvecklings- och lösningsfokuserad - se möjligheter.

Förmåga att överblicka helheten och bra på att planera och organisera projekt.

Affärsinriktad d.v.s. resultat- och lönsamhetsinriktad entreprenör.

Tycker om att leda och utveckla medarbetare samt verksamhet.

Arbetar aktivt med att delge information och kunskap till dina medarbetare samt ha förmåga att skapa effektiva och positiva relationer till andra.

Din framtid

Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och god arbetsmiljö. Vi är även stolta att kunna erbjuda våra merarbetare stora möjligheter till att utvecklas i en spännande arbetsmiljö.

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräves ett kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning och på heltid. Körkort krävs.

Kontakta gärna Projektchef Malin Persson, 035-155826 alt HR-Specialist Rekrytering Monica Klersén på telefon 070-653 90 49 för ytterligare information.

Välkommen med din ansökan!

Registrera din ansökan och CV nedan. Vi kommer kontinuerligt bearbeta ansökningarna. Senaste ansökningsdagen är dock den 2016-10-30.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Chefsbefattningar
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa med en omsättning på 57 Mdr SEK och 18 000 anställda.

NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar.

NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. I Baltikum bygger NCC
bostäder och hus. I Tyskland och S:t Petersburg bygger NCC främst bostäder. NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation.

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.