Nu söker vi studenter inför kommande ekonomiuppdrag!

StudentConsulting · Ekonomi · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Läser du ekonomi på universitet eller högskola och är intresserad av ett givande extrajobb? Just nu söker vi studenter som läser ekonomi för kommande uppdrag i Halmstad!
Vi söker nu för kunds räkning ekonomiassistenter som studerar ekonomi på eftergymnasial nivå på minst 50%. Arbetsuppgifterna kommer bestå av administrativa uppgifter och hantering av diverse avstämningar. Det är meriterande om du tidigare arbetat med löner, redovisningsarbete, löpande bokföring och liknande.

Du kommer att vara anställd som konsult av oss på StudentConsulting och vara uthyrd till vår kund. Då tjänsten är en timanställning behöver du som söker ha studier på minst 50%. Då vi träffar kandidater för uppdraget löpande, sker tillsättning så fort vi hittat rätt kandidat så skicka in din ansökan redan idag! Uppdraget förväntas pågå i minst 6 månader. Arbetstiderna är måndag-fredag kontorstider.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker är en sudent som har ett växande intresse av ekonomi och vill gärna utveckla dina praktiska kunskaper genom ett extrajobb vid sidan av studierna. Du har god datavana och erfarenhet från att arbeta i excel. Meriterande är om du har erfarenhet utav VISMA, Pyramid, Jeeves eller SAP. Vidare ställs krav på att du som person är noggrann, prestigelös, flexibel och är van vid att kommunicera i tal och skrift på svenska samt på engelska.
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!