Montörer till fordonsbranchen

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Vi söker för en kunds räkning ett antal duktiga personer som har mycket kunskap inom montörs yrket.
Kunden är ett stort företag som bedriver verksamhet inom fordonsbranchen.

Arbetet innebär att göra monteringsarbete på nya person bilar samt skåpbilar.
Du kommer att arbeta med flera andra kompetenta personer i ett stort team i spännande och händelserik miljö.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Maxkompetens men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. För rätt person finns dock goda chanser att efter sex månader bli överrekrytering till kundföretaget.

Din profil
Du kommer att arbeta med påbyggnadsmontering av nya bilar hos vår kund i Halmstad. Du arbetar i verkstad och utför montering enligt instruktion. Du kommer exempelvis att montera larm, dieselvärmare, fönsterhissar, extraljus eller bygga inredning i mindre skåpbilar, stänkskyddsmontering, däckskifte samt caddyinklädnader mm
  • Vi ser att du har utbildning inom fordon eller transport.
  • Har B-körkort
  • Behärskar svenska i tal och skrift.
  • Tidigare erfarenhet av påbyggnadsmontering är mycket meriterande.
Vi söker dig med ett gediget intresse för fordon och montering. Som person är du flexibel och har inga problem med att hugga i och jobba hårt.
Du är självgående och ordningsam samt har god samarbetsförmåga. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och är mån om att alltid ge ditt bästa.

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Kontakt

Mejla Joachim Lodel

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 nov

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.