Mekanisk montör till expansiva Geotech i Göteborg!

Om jobbet

Är du redo för att ta dig an nästa utmaning? Har du intresse för att skruva och meka? Har du erfarenhet av montering? Trivs du med arbete där du jobbar med händerna? Då är tjänsten som mekanisk montör på Geotech något för dig!

Om företaget
Geotech AB är ett familjeägt företag. De är idag 40 medarbetare och finns i Sisjön och Mölndal. Geotech´s affärskoncept är utveckling, produktion och försäljning av mät- och provtagningsutrustning inom området fältgeoteknik. Det inkluderar mekaniska/hydrauliska produkter såsom borrvagnar med tillbehör och förbrukningsartiklar. Elektronisk instrumentering, mätsonder samt mjukvara för registrering av mätdata.

Om jobbet
Arbetsmiljön är kreativ och stöttande och du uppmuntras till att utveckla såväl företaget som dig själv. I din roll som mekanisk montör kommer du att arbeta tillsammans med andra montörer och konstruktörer. Du kommer bland annat att arbeta med:
  • montering
  • svetsning
Om dig
Vi söker dig som har intresse för att skruva, meka eller montera och har ett öga för att skapa en helhetsuppfattning. Din tidigare erfarenhet av arbete med tillverkning och montering av komponenter kan ge dig en god förståelse för det dagliga arbetet. Det här är ett jobb för dig som är tålmodig, har ett stort intresse för mekanik och trivs med att arbeta med händerna.

Viktigt för tjänsten är:
  • Stort intresse för mekanik
  • Tycka om att arbeta med händerna
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Geotech har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att

kontakta ansvarig rekryterare Hannah Hulthén 031-7207288.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Kungsbacka
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.