Mekaniker till Lantmännen Maskin i Vallberga

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter:
I arbetsuppgifterna ingår allt från enklare service och underhåll till mer avancerade renoveringar och felsökningar. Du kommer huvudsakligen att arbeta med Fendts skörde- och vallmaskiner. Resor och arbete i fält ingår på sikt också i arbetsuppgifterna.

Din profil:
Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon. Vi ser gärna att du har arbetat med skörde- och vallmaskiner tidigare. Det är också en stor fördel om du har en anknytning till eller ett stort intresse för vår bransch. Du förstår engelska manualer och har datorvana. Eftersom resor ingår i arbetet krävs körkort, lägst klass B.

Som person är du självgående, kreativ och du trivs med att ha kontakt med kunder. För att trivas hos oss är det en fördel om du gillar utmaningar, tycker att det är roligt att hitta egna lösningar och har ett intresse för att vidareutbilda dig. Du trivs också med ett varierat tempo som stundtals kan vara högt beroende på säsong.

Vi erbjuder:
Vi utbildar löpande alla våra mekaniker på våra maskiner, så ditt arbete som mekaniker hos oss blir både varierande och utvecklande. Vår framgång ligger i att varje enskild individ trivs och känner sig delaktig. Det är viktigt för oss att ha gemensamma mål och skapa en helhetssyn för att bli ett starkt och handlingskraftigt företag. Vi satsar mycket på intern utbildning, coachning och regelbundna medarbetarsamtal. Vi arbetar också med ett omfattande hälsoprogram. För ett sunt företag är det en självklarhet att hjälpa våra anställda till ett hälsosamt liv och ett givande arbete, både fysiskt, psykiskt och socialt.


Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning hos Lantmännen Maskin. Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2016-11-20. Vi tillämpar löpande urval så sök tjänsten omgående via www.onepartnergroup.se.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Skärström på OnePartnerGroup på tel 0723-965224.

Om OnePartnerGroup:
Rekryteringen görs i samarbete med OnePartnerGroup Halland AB. Vi består av Carl, Carina och Maria som har arbetat med rekrytering och bemanning i många år. Vårt engagemang ligger i att utveckla företag och människor och få dem att växa. Vi drivs av samarbetet med de lokala företagen, att lära känna dem och hjälpa dem med kompensförsörjning.

Vi har en stark lokal förankring och brinner för att hitta rätt personer till våra lokala företag här i Halland. Vi vet att förutsättningarna snabbt kan förändras i en verksamhet. Att hyra in personal är ett snabbt och flexibelt sätt att stärka upp din organisation. Med engagerade konsulter bemannar vi företag inom bland annat ekonomi, administration, kundservice och produktion.

Vi är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetare- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra 700 konsulter är vi verksamma på ett 20-tal orter, från Norrköping i norr till Halmstad i söder. Vi vill vara Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag.

Om företaget

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 29 000 svenska lantbrukare, har 10 500 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 37 miljarder kronor. Lantmännen Maskin importerar, marknadsför och säljer traktorer, redskap och skördetröskor. Några av våra mest kända varumärken är
Valtra, Fendt, Hardi, Väderstad, Kuhn och CLAAS. Vi hanterar både nya och begagnade maskiner och vårt ansvar täcker hela kedjan från import till försäljning, reservdelar och service. Våra specialistutbildade tekniker står beredda att ge snabb service, antingen på någon av våra drygt 50 verkstäder runt om i landet eller via våra servicebilar. Läs gärna mer på: www.lantmannenmaskin.se

Lantmännen Maskin utökar nu sitt sortiment med Fendts skördeprogram. Till vår anläggning i Vallberga söker vi därför ytterligare en duktig mekaniker till vårt team. Tjänsten är en tillsvidareanställning på Lantmännen Maskin i Vallberga.


Hitta hit

Visa var