Medarbetare till AD Verkstadsavdelning

Om jobbet

AD är ett välmående medlemsföretag som växer mycket och behöver därför förstärka i ledet med en kompetent person till AD Verkstadsavdelning. Arbetet består i att jobba med support, hjälpa till med utbildningar för verkstäder samt att stötta våra butiker med verkstadsträffar och personliga verkstadsmöten.

Vi söker omgående en person med nedanstående egenskaper/kunskapsområden
  • Med bakgrund från bilverkstad eller annan fordonsteknisk utbildning.
  • Du innehar goda tekniska kunskaper samt förmåga att föra kunskapen vidare till kursdeltagarna på ett bra sätt.
  • Hög social kompetens.
  • Du gillar att lösa problem och är van att arbeta självständigt.
Kompetenskrav
  • B-körkort
  • Datorvana
  • Goda kunskaper i engelska både i tal och skrift.
Meriterande
  • Körkort för tungt släp då vi periodvis transporterar en bil för utbildning.
Du kommer att vara stationerad på huvudkontoret i Varberg. AD finns representerade på för närvarande ett 75 tal orter runt om i Sverige och ca 250 verkstäder är anslutna till konceptet AD Bilverkstad, varför arbetet medför en del resor.

För att passa in hos oss på AD är du prestigelös, beredd på att hugga i. Vi förutsätter att du har lätt för att samarbeta och kommunicera.

Arbetstid/Varaktighet
Heltid, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillträde snarast.

Lön
Individuell lönesättning, kollektivavtal finns.
Vid frågor, kontakta Brynolf Johansson, 0340-69 69 32.

Ansökan

Vi tar endast ansökan via e-post och bemanningsföretag undanbedes. Märk med AD verkstadsavdelning. Skicka in din ansökan till: brynolf.johansson@adsverige.com senast 11 november 2016.
Jobbfakta
Ort
Varberg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Brynolf Johansson, 0340-69 69 32

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget

Bildelskedjan AD Bildelar med ca 75 butiker i Sverige äger gemensamt moderbolaget AD Sverige AB. Från AD Sverige sker samordningen av inköp och marknadsaktivitet för AD Bildelar. AD Sverige är lokaliserat i Varberg med ca 10 000 m2 fördelat på kontor och lager. På huvudlagret finns de flesta varulinjer representerade. Leveranser sker varje natt till samtliga AD Bildelar butiker. AD Sverige med dess butiks- och verkstadskoncept, är sedan 1992 medlemmar av den internationella organisationen AD International. (www.adi.be). AD International finns representerade i 33 länder och på över 2500 platser. Genom detta internationella samarbete, bygger vi en gemensam profil för såväl den svenska marknaden men även för den europeiska. Detta skapar förutsättningar för utveckling samt en trygghet för Bildelskedjan AD Bildelar i framtiden.