Maskinoperatör SMT-avdelningen

Om jobbet

Allmänt

Vi söker processorienterade maskinoperatörer till vår ytmonteringsavdelning, gärna med erfarenhet från beredning och programmering av ytmonteringsmaskiner en tidigare. Som operatör jobbar du i ett team vars huvudsakliga är beredning av nya produkter, operatör på lina gällande screentryck, montering, konvektionslödning, AOI samt materialhantering till och från linorna. Genom att använda förbättringsverktyg inom Lean kunna medverka i kontinuerligt förbättringsarbete gällande effektiviseringar samt implementering av nya arbetsmetoder.

Kompetensprofil

Du har relevant erfarenhet
från liknade produktion med fokus på kvalitet, du har gott sinne för ordning och reda visar intresse för processen på linan. Vi sätter stor vikt i dina personliga egenskaper och förmåga att samarbeta i team. Viktigt med körkort och tillgång till bil då tjänsten avser skiftgång. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift krävs. Lödkunskaper i mjuklödning och IPC610 är meriterande.

Arbetsuppgifter:
  • Ladda, bereda och producera i maskinparken
  • Avrapportering material, tid och tillverkningsorder
  • Kvalitetssäkring av process och produkt
  • Service och underhåll av maskiner
  • Löpande förbättringsarbete
Ansök

Skicka din ansökan till Per-Johan Johansson, kontaktuppgifter finns på hemsida, då vi arbetar med löpande urval och tillsättande av lediga tjänster bör du skicka din ansökan snarast.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla Per-Johan Johansson

Publicerad

58 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

Propoint AB erbjuder produktionsresurser, kunskap och erfarenhet inom elektroniktillverkning i form av prototyp, serieproduktion och helhetslösningar. Vi anpassar oss efter kundens behov och svarar gärna för inköp, logistik, projektledning, provning, service, leverans och uppföljning.

Toppmodern utrustning, gedigen kunskap och flexibilitet är våra starkaste sidor.

Våra betydande kunder representerar följande branscher:

Telekommunikation, medicin, fordonselektronik, mätteknik, automation, och säkerhet.


Hitta hit

Kungsbacka Visa på karta

Visa var