Maskinförare till uppdrag hos kund

Om jobbet

Om företaget

Vi söker lastmaskinsförare för uppdrag hos kund i Halmstad. Du kommer vara anställd av Lernia och sedan bli uthyrd till kund. Vi ser gärna att du har erfarenhet av underhåll och/eller reparation utöver den formella kompetensen.

Arbetsuppgifter

I rollen som maskinförare kommer du att vara en del av en avdelning som sorterar vid ett löpande band. Dina arbetsuppgifter kommer därför vara ganska varierande inne på området. Du kommer ha dagliga avstämningar tillsammans med dina kollegor för att produktionen ska fungera.

Formell kompetens
  • Ett par års erfarenhet
  • Maskinförarutbildning
  • Körkort och tillgång till bil
  • Truckkort är meriterande
  • Förarbevis
  • Meriterande med erfarenhet av skopa
  • Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift
Personliga egenskaper

Du trivs med självständigt arbete men ser även fördelarna i att arbeta mot gemensamma mål och förstår vikten av en god planering och sammanhållning. För att passa i rollen som maskinförare på hos oss och vår kund ttror vi att du vill vara en del i en expansiv avdelning som präglas av glädje, engagemang och en stor vilja till att gemensamt utvecklas.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning med goda möjligheter till anställning hos kund.
Tjänsten är på heltid och i Halmstad.

Tillträdesdag

Efter överenskommelse. OBS! Sök snarast! Löpande urval sker och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.