Löneadministratör

Om jobbet

Till AJ Produkter söker vi nu en passionerad löneadministratör som vill ta sig an en ny roll i en utvecklingsorienterad och familjär koncern. Tjänsten är placerad på AJ produkters huvudkontor, strax norr om Halmstad.

Arbetsuppgifter

I denna roll blir du en del av en kunnig ekonomiavdelning på nio personer där ditt huvudsakliga ansvarsområde blir naturligtvis administrationen av knappt 300 löner. Samtidigt är rollen bred och du kommer även att utveckla rutiner och processer och arbeta med support inom kollektivavtalsfrågor och frågor kring pensioner och försäkringar. En annan del av rollen blir att ansvara för den del av leverantörsreskontran som avser omkostnadsfakturor.

Som ensam löneadministration innebär rollen arbete med hela flödet från beräkning, lönekörning, reseräkningar och administration av tidrapporter till avstämningar inom lön, kontrolluppgifter och semesterskuld samt övrig administration och support. Arbetet innebär mycket kontakter ut i organisationen samt mot myndigheter. Du kommer att hantera kollektivavtal för både kollektivanställda och tjänstemän och lönesystemet som används är Kontek.

Din bakgrund

Vi tror att du är gymnasieekonom eller har en eftergymnasial utbildning mot lön men det viktiga är din erfarenhet av rollen som löneadministratör och din vilja att utvecklas vidare i din yrkesroll. Du har flerårig erfarenhet av löneadministration, företrädelsevis med erfarenhet för både kollektivanställda och tjänstemän. Vi ser gärna att du har arbetat i en koncern med större flöden och i ett integrerat lönesystem, gärna Kontek även om detta inte är avgörande på något sätt.

Du som person

Även om din erfarenhet är viktig så kommer vi att lägga mycket stor vikt vid din personlighet och din vilja att utvecklas vidare med oss. En betydande del av ditt arbete handlar om att utveckla processer och att sätta lönearbetet på kartan och det är därför starkt meriterande om du har en vilja att utvecklas mot att arbeta mer med kollektivavtal och support i frågor kring avtal samt pensioner och försäkringar.

Som person är du självständig och van vid att ta ett stort eget ansvar samtidigt som du både bidrar till och uppskattar en god stämning i gruppen. Förutom ordning, struktur och noggrannhet som är viktigt i denna roll så värdesätts kommunikativ förmåga, integritet och prestigelöshet som personliga egenskaper. Du trivs i en föränderlig och utvecklingsorienterad miljö och har ett konsultativt förhållningssätt med en inbyggd laganda. Du värdesätter andra människor och uppfattas av dem som glad, positiv och trygg både i dig själv och i din yrkesroll

Din ansökan

Vill du vara med på AJ produkters framtida resa? Sök då tjänsten så fort du kan då vi arbetar med löpande urval. Har du frågor är du naturligtvis välkommen att ringa ansvarig rekryteringskonsult Tomas Vinnersten 040-665 51 05. Naturligtvis behandlar vi din ansökan konfidentiellt.
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Kontakt

Ring Tomas Vinnersten, 0406655105

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

AJ Produkter är företaget som via katalog, webb och projekt säljer och levererar varor inom kontors-, lager- och verkstadsinredning med egen design och produktion av möbler, skåp och hyllor. Sedan 1975 har företaget levererat inredning och produkter till företag, skolor och idrottsanläggningar i Sverige och utomlands. Huvudkontoret är beläget i Halmstad. Under åren har AJ Produkter växt till en koncern och finns idag representerade i 19 länder med 26 bolag, varav två egna fabriker. Totalt har AJ koncernen 750 anställda och en omsättning på 1,6 miljarder SEK. Läs mer på ajprodukter.se