Lagermedarbetare med inriktning kundtjänst

Om jobbet

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en Lagermedarbetare med inriktning mot kundtjänst. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att ta emot, packa och skicka iväg ordrar; där datorn och telefonen kommer att vara dina främsta arbetsverktyg. Du kommer även att föra viss statistik och ta emot kunders övriga förfrågningar och önskemål. Vidare så kommer du ha ständig kontakt med företagets produktions- och försäljningsteam för att kunna vara proaktiv och lätt identifiera eventuella serviceproblem.
Kunden är ett internationellt bolag som årligen omsätter ca 400Msek, och är en av de större aktörerna inom sin bransch. Produktionsenheten i Halmstad är förlagd ca 16km utanför centrum.

Utbildning
Gymnasieutbildning.

Erfarenhet
För att lyckas i denna tjänst tror vi att du har tidigare erfarenhet inom både lager och kundtjänst. God datorvana är ett krav. Meriterande är också erfarenhet från arbete i CRM-system.

Personliga kvalifikationer
Då du kommer ha daglig kontakt med både kunder och intern personal så är det ett krav att du pratar svenska obehindrat. Goda kunskaper i engelska är en fördel.
Vidare så tror vi att du är en social och prestigelös person med hög servicekänsla, som har förmågan att prioritera och organisera sitt arbete.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal.

Ansökan
Ansökan görs via vår hemsida.
Då intervjuer kommer att ske löpande så kan tjänsten tillsättas innan annonseringsperioden är slut.

Startdatum
Efter överenskommelse.

Uppdragslängd
Tillsvidare. Syftet är att anställningen ska övergå till kund.
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Administration & Ledning

Mejla eller ring Mikael Andersson, 0708158287

Publicerad

43 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.