Kundtjänstmedarbetare på heltid sökes för kommande uppdrag

Om jobbet

Information om uppdraget

Vill du arbeta inom kundtjänst i Halmstad med omnejd? Just nu söker vi för kommande uppdrag, engagerade och drivna kundtjänstmedarbetare som ständigt strävar för att överträffa kundens förväntningar!
Som kundtjänstmedarbetare arbetar du med att bemöta kundens frågeställningar via inkommande samtal och mail. Frågorna kan bland annat handla om leverans, service, information m.m. Just nu söker vi kundtjänstmedarbetare för heltidsarbete. Arbetstiderna är verierande men vanligtvis förlagda mellan kl. 08.00-19.00 på vardagar, även helgpass kan förekomma.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och arbeta uthyrd som konsult till kund. Urval av intervjuer sker löpande. Eftersom det sker löpande förfrågningar och rekryteringar utefter våra kunders behov är detta en intresseanmälan. Detta för att kunna tillmötesgå kunders behov av kundtjänstmedarbetare inom en snar framtid. Du kan även komma att bli aktuell för intervju även om det inte finns en specifik tjänst för tillfället. Därför uppmanar vi dig till att vara tillänglig per telefon.

Kunskaper för uppdraget

Detta är jobbet för dig som har en positiv inställning, god social förmåga och är lyhörd för kunders behov. För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har en genomförd och godkänd gymnasieutbildning, har goda datakunskaper samt behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift. Erfarenhet av tidigare kundtjänst och tekninsk problemlösning är inget krav, men meriterande. Vi söker dig som trivs i en resultatinriktad miljö och triggas av utmaningar!
Är du intresserad av tjänsten bör du söka redan idag då våra intervjuer sker löpande, vilket kan leda till att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 9 november.

Skicka in din ansökan på www.studentconsultning.se då det kan vara försent i morgon! Var medveten om fördelen med ett utförligt och genomarbetat CV ökar dina chanser i urvalsprocessen.
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

51 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!