Kundtjänst/Receptionist medarbetare sökes!

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Vi söker just nu för kunds räkning en person som är social, självgående och har tidigare erfarenheter inom kundtjänst, receptionist samt administarativa arbetsuppgifter.

Din profil
I rollen som receptionist/kundtjänst kommer du att vara företagets ansikte utåt. Du kommer att ta emot besökare med bästa tänkbara känsla för service. Du förväntas ge lika god service internt på företaget och skall se till så att allt är tipptopp. Det blir ditt ansvar att hantera löpande administrativa uppgifter,
I rollen kommer du också genom telefon och mail ha en tät kontakt med kunder för att hantera inkommande förfrågningar gällande t.ex. företagens tjänster, produkter och problemlösning.
Har du förmågan att arbeta självständigt, gillar kundkontakt och är lösningsorienterad kommer du att trivas hos kunden.
Vi tror att du är en noggrann person som älskar service. Du trivs i föränderliga miljöer och är van att anpassa dig i arbetssituationer. Du är van vid samarbete och trivs i kommunikativa sammanhang.
Du som söker ska ha god vana av Office-paketet, främst Excel och Outlook

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Service & Kundtjänst
Underkategori
Reception
Kundtjänst
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 dec

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.