Koordinator till företag i Halmstad

Om jobbet

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
På uppdrag av kund söker vi en koordinator för en tjänst i Halmstad. Som koordinator kommer du bland annat att arbeta med kundkontakt, ordrar och bokning av transporter. Arbetet innebär mycket registrering och administration samtidigt som du har många kontaktytor internt och externt. Arbetet kan vara intensivt, beroende på säsong, vilket ställer krav på att du bör kunna hantera en viss form av stress under kortare perioder. Du kommer att ingå i ett team av 3-4 personer.

Erfarenhet
Vi ser helst att du har vana av administrativt arbete sedan tidigare, gärna från något större affärssystem.

Personliga kvalifikationer
Du bör vara en positiv, driven och ansvarstagande person som har lätt för att samarbeta med andra. Det är viktigt att du är struktuterad och ordningssam eftersom arbetet innebär mycket administration.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal.
Provanställning 6 månader med god chans till tillsvidareanställning.

Ansökan
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Startdatum
Enligt överenskommelse.
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator
Kontakt

Mejla eller ring Ellinor Dam, 0708-468856

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.