Kock sökes till storkök i Hyltebruk!

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Har du branscherfarenhet inom storkök och stor kunskap om matlagning inom restaurang? Då är tjänsten som kock något för dig!

Om tjänsten
Restaurangen serverar upp mot 150 luncher varje dag. Du ansvarar för att tillsammans med dina kollegor och restaurangchef tillaga goda och näringsrika måltider, mestadels bestående av husmanskost till restaurangens gäster. Du kommer även ansvara för menyplanering, att maten håller god kvalitet och att råvarukostnaden hålls inom kalkylen. Det kan även komma att ingå viss kassahantering och servering.

Om dig
Vi söker dig som är en flexibel person som har ett stor matlagningsintresse. Du kommunicerar väl på svenska i tal och skrift. Du är utbildad kock och har ett par års branscherfarenhet inom storkök och goda kunskaper inom restaurang och kunskap om anpassad kost och dietkost. Som person är du öppen, samarbetsvillig och självgående.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som kock är ett konsultuppdrag med tillsättning snarast. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget på 6 månader och för rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en fast anställning hos kunden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Hylte
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Underkategori
Kock & Kökspersonal
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.