Erfaren IVA ssk till sommaren 2017!

Om jobbet

Om uppdraget

Vi söker nu IVA-sjuksköterskor för uppdrag på mindre sjukhus på västkusten. Behov finns på dag/kväll och natt med möjlighet till önskeschema.

Boende och resor kan ordnas vid behov

Dina arbetsuppgifter

Sedvanlig förekommande arbetsuppgifter på IVA.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vården och socialt arbete för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Örebro.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

IVA ssk med minst två års erfarenhet.
Relevant kompetens och erfarenhet
Vikt lägges även på personlig lämplighet
Jobbfakta
Ort
Varberg
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Sjuksköterska

Ring Dorotea Tistrand, 0707 54 58 12

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 maj

Om företaget