Junior projektledare till ett spännande internationellt teknikföretag

Om jobbet

Är du en god samordnade och vill utvecklas i en internationell miljö? I så fall är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som junior projektledare hos vår kund kommer du att ute på uppdrag hos slutkund arbeta i en samordnande roll mellan de svenska ingenjörerna och teknikkonsulter i Indien.
Din roll blir fokus på att koordinera och sköta planeringen i de olika projekten med en nära koppling till tekniken i form av kollegor som utför konstruktion och beräkningar. I rollen som projektledare kommer du att jobba självständigt med stort fokus på kommunikation. Du kommer att ha full support ifrån vår kund där det finns kompetens att tillgå. Som en inledande del i uppdraget som projektledare ute hos kund kommer du att få en introduktion i din nya roll.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleingenjör, gärna med inriktning på maskin
  • Svenska och engelska väl i tal och skrift
  • Det är meriterande om du har kunskap inom produktutveckling och/eller projektledning
Som person söker vi dig som är kommunikativ och har en god social förmåga. Du räds inte att söka information och är en god samordnare.

Villkor

Start: Januari, om eller enligt överenskommelse
Omfattning; Heltid, 7 månader med möjlighet till förlängning
Placering: Hos slutkund i Lidhult
Lön: Enligt överenskommelse

Vi behandlar löpande nya ansökningar och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, sök redan idag!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Kristina Helmer, 0723 015510

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Vår kund är ett konsultföretag som erbjuder tjänster inom teknik till industriföretag. Konsulttjänsterna rör sig främst inom processteknik, projektledning, maskin- och anläggningskonstruktion. Företaget har kunder inom bland annat pappersbruk, värmekraft, kemi- och energiindustri och är verksamma inom ett flertal länder. Företaget ingår i en större koncern. Tjänsten är ett pappavikarierat på 7 månader med goda möjligheter till förlängning

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.